Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a vasutas-sztrájk ügyet?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz dolog, hiszen egy olyan ágazatról van szó, ami amúgy is a túlélésért küzd. Most ebből a kérdésből ne csináljunk fórumot, de ha okos ötletek van írjátok!
2008. dec. 25. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tisztelt vasutas család sarja! Tudomásom szerint a mozdonyvez. 7-8 évvel ezelőtt is megkeresték ezt a pénz! Akkor ez nem volt olyan rossz! Akkor ezért senki nem sztájkolt, hogy sok! Más területen is vannak veszélyes, még veszélyesebb munkahelyek. Ők nem sztrájkolnak, nincsenek ilreális követeléseik, mint ahogy fentebb leírtam. Az ország és a lakosság is elég nehéz helyzetben van, senkinek nem könnyű, ha ezt a vasutasok nem látják be, és tovább sztrájlolnak, Mi adó fizetők fizetjük meg ennek az árát! Ha nem érik fel észel, hogy ez nem az a helyzet amikor sztrájkolni kell. Akkor csak sajnálni tudom őket, hogy nem látnak tovább az orruknál! Még néhány ilyen megmozdulás, és ne csodálkozz, hogy mindenki utálni fogja a vasutasokat
2008. dec. 30. 13:59
 12/15 anonim válasza:

Ne haragudj vasutas család sarja, de azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát. A vasutasok keresete engem különösebben nem izgat, na de azért elég nagy luxus, hogy korlátlan idejű sztrájkot jelentenek be, és fel vannak háborodva, hogy nekik mennyire rossz. Más ember örülne, ha dolgozni tudna, ők meg sztrájkolnak, mert többre vágynak? Mondj nekem egy embert, aki nem vágyik több pénzre. De ez lenen a megoldás, hogy mindenki nekiáll sztrájkolni, az emberek meg azon gondolkoznak, hogy Karácsonykor hogyan jussanak el a családjukhoz?

Ki kell rúgni őket, majd lesz olyan, aki sztrájk nélkül is meg lesz elégedve a fizetéssel.

2008. dec. 30. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
kedves előttem hozzá szóló: a szüleim vasutasok, és eléggé tisztában vagyok hogy miért is sztrájkolnak: sokan csak azt látják h 250 ezret akarnak, de az nem tűnik fel nekik h ha megadják a 250 ezret, akkor uztána szinte azonnal a "veszteségesnek" ítélt szérny vonalak MEGSZÜNTETIK. Aki értelmesebb, az tudja, hogy azért sztrájkol h meglegyen a munkahely, levan szarva a 250 ezer, hogy ha van állandó munkahely. Egyébként is: amelyik vonalat megakarják szüntetni, arra olyan menetrendet írnak, ki hogy a kutya se menjen azzal, és hoppá veszteséges, és egész területeket kötnek el a közlekedéstől. Megoldás: leváétani a Gaskót, egy olyan emberre aki nem kétszínű és érti a dolgát, másodjára, olyan menetrendet írni, amin vannak csatlakozások, és téleg közlekednének vele az emberek. Harmadjára: a privatizálást megszüntetni. Sokkal rosszabb mint 10 éve volt. 10 évvel ez előtt a nagy anyámhoz mindig vonattal mentem és TELJESEN TELE VOLT A VONAT. Most már kocsival vagyok kénytelen menni, MERT MEGSZÜNTETTÉK.
2008. dec. 31. 11:33
 14/15 anonim válasza:
Én odaadnám nekik azt a 250ezer Ft-ot, ha aláírnak egy szerződést, hogyha a MÁV új mozdonyt vesz, vagy egyéb fejlesztésre költ, akkor abba beszáll, levonhatják a fizetéséből.
2008. dec. 31. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Gaskó a pályálya elelyén ugyan ilyen h.... volt, a váltó kezelőségből vágták ki annak idelyén! Szóval nemtom miért ül ott egy ilyen ember?!
2008. dec. 31. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!