Lesznek a magyar allampapirra valamilyen hatassal, ha nem kapjuk meg az unios penzeket?
@10:29
..és azzal nem vagy előrébb, mintha ugyan úgy lenne 3 milliód bevarrva a párnacihába?
Én elkezdtem alternatívák után kutatni, és arra jöttem rá hogy nincs értelme. Most vissza nézve 5 évre egy nyilván kockázatosabb és bonyolultabban kezelhető indexkövető alap ETH alig produkál jobb hozamot, mint a 11%-os állampapír. Vagy ha végképp nincs szerencséd, akkor beleszopódhatsz vele egy 15 éves masszív buktába, mire esetleg visszajössz a 15 évvel azelőtti reálértékre.
Miért kell hülyeségeket írni? Mármint az is az, hogy nem kapjuk meg, jelenleg TALÁN megkapjuk van. De már az eddigi pontokat se sikerült elfogadhatóan megcsinálni + az ellenzék mindet tesztelni fogja és jelentgetni az eu-nak, DE még erre rá fognak jönni plusz elvárások az eu-tól. Szerinted mire van nagyobb esély, hogy ezeket elfogadhatóan teljesíti a fidesz vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!