Miért védik a zsidók a cigányokat?
Én meg cigány vagyok, és védem a zsidókat(is.)
Hát nem nagyszerű?
Szerintem ennek két oka is van.
Az első, a kisebbségek összetartanak: Ez éppen olyan, minthogy a cigányok a marosvásárhelyi véres napok alatt a magyarok mellé áltak a románokkal szemben.
Érezték, ha a románok kicsinálnák a magyar kisebbséget, ők lennének a következők.
Ma valahogy így vannak vele Mo.-on a zsidók is. Ha a cigányoktól kikövetelné a társadalom, hogy a többség normáihoz igazodjon, akkor lehet, hogy idővel ugyanezt tőlük is elvárnák.
A másik oka, hogy egy homogén társadalom sokkal erősebb.
!!
Nem, ez a kérdés nem provokatív!! Nem, nem....
Mert volt HOLOKAUSZT, te ostoba. !:(
1. A cigányt hamarabb észreveszik, mert felismerhető külső jeleikből, ilyen a bőr, haj, szemszín és ide jön az életmód és szociális jegyek és helyzetük...
2. A zsidók már könnyebben megússzák a kiirtást ezen felsorolások közül, szinte egyik sem azonosítható hozzájuk, max. a kobak védő, de azt meg nem nagyon viselik, na meg a pajesz, de attól is könnyű megszabadulni...
Vagy ott van a patológiai szempont a férfi zsidók esetében vagy a vallásgyakorlásuk, amiket a nazik, már összeírtak a népszámlálásból, hogy ki minek vallja vagy vallotta be magát, ha merte bevallani egyáltalán...
3. Ennél fogva a cigányt könnyebb összefogni és begyűjteni, senkit túlságosan nem fog zavarni.
Lásd.
4. A Cigányok összetartóbbak, ha üldözik őket, mert egységben az erő, amit a nazik jól tudnak és alkalmaztak és alkalmaznak is, csak most kormányzati hatalommal beiktatott polgárőröknek álcázva őket, mert a gárda egyenruha, már a hátrányukra vált.
5. A Zsidónak van pénze, vállalkozása, amire még a naziknak szükségük van, egyenlőre, hogy kinyerjék belőlük, amit csak lehet és bírnak, ezért a zsidónak van mit féltenie…
De ha megdől a jelen kormány hatalma, puccsal vagy a-nélkül, Ők hamar el tudnak menni a többség Israel vagy USA stb…
Szóval, ezért csak a nagy összetartás és nem azért, mert együtt akarnak hálni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!