#9 Nem hogy kimagyarázzák, még hálát is várnak majd érte ("bezzeg ha a ballibsik kormányoztak volna, Brüsszel kötelezővé tette volna a b.uzisító italt, és jöttek volna a migráncsok lyukat fúrni minden keresztény magyar ember kanalába!")
2022. nov. 24. 20:48
12/17 anonim válasza:
De így, hogy munkatelepen tartják a bangladesieket meg a burmaiakat nincs semmi gond a migránsokkal hiszen nem látni őket...
Erre mi a reakciód, ellenzéki ökör? Pártot már nem írok, mert lassan már ti sem vagytok tisztában a saját identitásotokkal, világnézetetekkel. Egyszerre vagytok kommunisták, fasiszták (ezt a magát jobboldalinak nevező miniszterelnök-jelöltetek mondta), balosok, liberálisok, jobbosok, zöldek... csak sikeresek nem vagytok soha... :)
2022. nov. 24. 21:03
14/17 anonim válasza:
Megérkezett a kormány önkéntes/fizetett ügynöke, kinek célja a beszélgetés ellehetetlenítése.
2022. nov. 24. 21:11
15/17 anonim válasza:
Ilyen hírből naponta van 5. Pont most olvastam, hogy a kormány nem kapja meg az eu-s pénzeket és mondta valaki, hogy akkor kínai hitelt veszünk fel. De ebben sem az az érdekes, hogy lesz-e pénz, hanem az, hogy miért nem akarják odaadni. Azért nem akarják, mert el sem tudták képzelni, hogy egy országban fasiszta diktatúrát kezdenek kiépíteni, ami kisöpri a demokráciát. Ebből nagy bajok lesznek.
2022. nov. 24. 21:19
16/17 anonim válasza:
#15: Fasiszta diktatúrát? :DDD
Én úgy tudtam, hogy mi, fideszesek már nem fasiszták vagyunk, hanem kommunisták. Vagy most újra visszafasizálódtunk? Lassan már lehetetlen követni az ellenzék épp aktuális hallucinációit. Próbáljatok meg legalább egységes agyrémekkel előállni... :)
2022. nov. 25. 00:32
17/17 anonim válasza:
Most bátran leírnám, hogy igen, de akkor le fognak támadni 73-an, hogy hogyan merek ilyet leírni kur*aországban ahelyett, hogy Orbán kirabolt engem és most is az adómból használja az aranyvécéjét a felcsúti villájában.
Úgyhogy nem élek jól, mert Orbán kirabolt engem és most is az adómból használja az aranyvécéjét a felcsúti villájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!