Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz lehet az, hogy a fehéremb...

Igaz lehet az, hogy a fehérember kiirtása zajlik?

Figyelt kérdés
A nyugati nagyvárosokban néhány év legforgása alatt elérték a liberális vezetők, hogy színesekkel legyenek tele. Gyakorlatilag el akarják tüntetni a fehérembert, nem?
2022. nov. 23. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Amugy a 3as, 5os jol irja
2022. nov. 23. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Menj le a Hős utca környékére, ott is van elég nem-fehér. Meg volt is 20 évvel ez előtt is.
2022. nov. 23. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
6%

#11-es...neked gőzöd sincs hogy élnek a híres családszerető, nagycsaládos, sokfeleséges szeretteid..

Én dolgoztam ilyen országokban, képtelenség feldolgozni az ott megélteket..

Ha látnád, amit nem látsz, akkor bizony elfogna a rémület, mi lesz itt ha ezek a vadak ellepnek minket..

Kívánom, hogy élj köztük, velük..

Normálisan gondolkoznak a férfi-nő szerpétől? Jééézusom..

Jellemző rád, hogy itt, Magyarországon, magyar fórumon ékezet nélkül írsz magyar mbereket mgszólítva..szégyen.

2022. nov. 23. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem eltem koztuk, csak az internetrol tajekozodok.. veletlen se a sajat hazassagombol 🙂 ulj le
2022. nov. 23. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
"Kivanom hogy elj koztuk" .. megvolt es a velemenyem ugyanaz 😆 nemtudom mit vergodsz
2022. nov. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!