Miért váltott ki ekkora felháborodást orbán viktor sálja?
Ahh isteni ez a veszekedés... Esküszöm kérvényezem, hogy ezt a mértéktelen gyűlölködő mentalitást tegyék hivatalosan is hungarikummá...
Jah jah, tudom... Büdös sorosbérenc libsi náci elveket valló kommunista Fidesz-ellenes gyurcsanyista brüsszeles hazaáruló rohadék vagyok...😂😂😂
Ezért fogok hamarosan kiköltözni a hanyatló nyugatra... Nyugi, viszem gyertyát és rezsivédett árammal feltöltött generátort, hogy meg ne fagyjak.😂😂😂
Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem azért, mert a V4-es találkozóra nem hiszem, hogy illik olyan sállal menni, ami azt sugallja pl Szlovákiának, hogy nem szuverén állam és bárcsak ne létezne, mert én azt kívánom...
Nehezen lehet utána a tárgyaláson a szimpátiádat mutatni Szlovákia iránt... Ja persze, egy szlovák zászlós sállal megoldotta a papa...😅😅
Igazad van. Elnézést, tényleg eléggé elfajult a vita. Nem szeretek ilyen alja szintre lemenni, de néha sajnos berántanak a sötét örvénybe, és akkor már le kell menni a legaljára, középen nincs kiút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!