Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért váltott ki ekkora...

Miért váltott ki ekkora felháborodást orbán viktor sálja?

Figyelt kérdés

2022. nov. 23. 15:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor Európa megmondó embere. Okoskodó, értelmeset sosem mond.
2022. nov. 23. 19:18
 42/45 everlight ***** válasza:
100%
Brit birodalmas sál sincs,vagy mongol birodalmas
2022. nov. 26. 00:22
 43/45 anonim válasza:
100%

Ahh isteni ez a veszekedés... Esküszöm kérvényezem, hogy ezt a mértéktelen gyűlölködő mentalitást tegyék hivatalosan is hungarikummá...

Jah jah, tudom... Büdös sorosbérenc libsi náci elveket valló kommunista Fidesz-ellenes gyurcsanyista brüsszeles hazaáruló rohadék vagyok...😂😂😂

Ezért fogok hamarosan kiköltözni a hanyatló nyugatra... Nyugi, viszem gyertyát és rezsivédett árammal feltöltött generátort, hogy meg ne fagyjak.😂😂😂

Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem azért, mert a V4-es találkozóra nem hiszem, hogy illik olyan sállal menni, ami azt sugallja pl Szlovákiának, hogy nem szuverén állam és bárcsak ne létezne, mert én azt kívánom...

Nehezen lehet utána a tárgyaláson a szimpátiádat mutatni Szlovákia iránt... Ja persze, egy szlovák zászlós sállal megoldotta a papa...😅😅

2022. nov. 26. 09:51
 44/45 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van. Elnézést, tényleg eléggé elfajult a vita. Nem szeretek ilyen alja szintre lemenni, de néha sajnos berántanak a sötét örvénybe, és akkor már le kell menni a legaljára, középen nincs kiút.

2022. nov. 26. 10:13
 45/45 anonim ***** válasza:
Orbánnak más való a nyakába, nem ez a nagymagyarkodó nemzeti őrület.
2022. nov. 26. 14:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!