Milyen vicce, vagy mondanivalója volt (állítólag volt) Hofinak Csernobilról?
Pfő, nagony rég hallgattam, de ha jól emlékszem olyasmin élcelődött, hogy ugye a lakosságot nem tájékoztatták arról, hogy amúgy veszélyben vannak. és vmi olyasmi vot, hogy
"neeem volt ám olyasmi, hogy "tájékoztatjuk a lkaosságot, vonuljanak vissza a lakásaikba, árkózzanak be, a termények esetlegesen veszélyesek lehetnek".. Ehelyett mi volt? "Gyere ki, nézz föl, nem bánt!"
1es vagyok
Lehet, nem pontos az idézetem, de 20 éve hallgattam ronggyá egy kazettán, azóta egyszer sem hallottam. És most 29 vagyok:D Akkor nyilván fogalmam se volt miről szól:D
Háát bocsáss meg, reggel óta Hofit hallgatok, de nem találom:S
Csernobil 86-ban volt, szóval legalább azt tudjuk, hogy az utáni felvételt kell keresni:D
A 89-es szilveszteri felvételben és az Élelem Bére c felvételben nincs benne, az tuti (azokat most hallgattam meg:D).
Abból kiindulva, hogy a 89-es szilveszterit végig fejbőlv ágtam, a 2000-ben készült Élelem bére meg alig-alig volt ismerős, vszeg a 90es évek elején, de akár a 80as évek végén készülhetett a felvétel. Logikus is, hisz akkortájt bőven többet beszélt a rendszerváltás előtti és utáni állapotokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!