Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Munkácsi várnál lerombolt...

A Munkácsi várnál lerombolt turul szobor helyére miért nem magyar címer került?

Figyelt kérdés

Miért pont egy idegen ország címere került a helyére?

Az Ukránok felvásárolták a várat?

Ezt nem értem…

2022. nov. 20. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
10, Ne szenvedj érveléssel, itt az értelem már rég elveszett, és átvette helyét a trollkodás.
2022. nov. 20. 13:21
 12/14 Alex Fly ***** válasza:
22%

Miért kerülne a helyére egy idegen ország címere?

Ukrajnában nem az ukrán címer idegen, hanem a magyar...

2022. nov. 20. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Utolsót is főbe kéne lőni...
2022. nov. 20. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
30%

Munkácson 2001-ben volt 8,5% a magyarok aránya. Ha ez ma 5% akkor sokat mondtam.

A szovjetek amúgy simán nekünk, mint csatlósaiknak adhatták volna Kárpátalját, mégsem tették.

Putyin visszaadhatná, de éppen most veszíti el a háborút+ mégis mit kezdenénk egy Ukrajnán belül is csórónak számító területtel, ahol 1 millió ukrán él meg vagy 100000 ezer cigány? Ha Putyin vissza is adná, olyan szankciókat kapnánk cserébe a nyakunkba, hogy Zimbabwe maga lenne a kánaán. Említettem már, hogy az ukránok terrorcselekményeket hajtanának végre, és úgy irtanák az ott élő magyarokat, ahogy csak lehet?

2022. nov. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!