A szavazatszámláló bizottság tagjai milyen honoráriumot kapnak a vasárnapi számlálásért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:37
2/10 anonim válasza:
az nem bizottság.tesóm polgármesteriben dolgozik és megmondják,h bent kell maradnia számolni.másnap otthon maradhat honoráriumként.
3/10 anonim válasza:
Vannak olyan tagok, akik önkormányzati dolgozók, de vannak külsős tagok is. Két linkben 10 illetve 15 ezer Ft/nap-ot találtam. Ezzel nincsenek túlfizetve, mert kb 16 órás felelősségteljes munka.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Én is bruttó 15 ezret hallottam. Az nettóban 10 ezer körül van?
2010. szept. 29. 17:05
7/10 anonim válasza:
Már bruttó 35e körül van. De csak a választott tagoknak. A delegált max kaját kap illetve a pártja adhat bármit de államtol semmit se kapnak.
8/10 anonim válasza:
Szia Nekem az lenne a kérdésem hogy a szavazatszámláló bizottság póttagja mikor milyen esetben kap tiszteletdíjat Válaszod előre is köszönöm
9/10 anonim válasza:
A póttag általában akkor kap tiszteletdíjat, ha (egy "rendes" tag kiesése, betegsége, balesete stb. miatt) be kell ugrania szavazatszámlálónak. De olyan is előfordul, hogy egy póttag egész nap csak készenlétben van (otthon), mégis kap valamekkora díjazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!