Mi lenne az ideális magyar-román határ?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 10:03
11/18 anonim válasza:
ma 18:41
Mi van veled bumbi? Beteg vagy?
Vagy csak bumbi bátyja irkál helyette?
Nemrég még annyira tiltakoztál a revízió ellen most meg ez?
Vagy csak a százalékaidat akarod feljebb vinni?
Ha ez igaz amit leírtál akkor csak így tovább!
12/18 anonim válasza:
Észak-Erdély!az 1919 után betelepült román családok nem kapnának állampolgárságot!
13/18 bumbi02 válasza:
nem változtam meg.. igazából az etnikai revizio lenne az elfogadható.. viszont tisztán látom hogy fölösleges ezen törni az agyunkat mert nincs rá lehetőség.. akkoriban volt.. most igy 90 évvel utána nincs.. sose tagadtam trianon igazságtalan mivoltát, vagy h szörnyü lenne, csak egyszerüen fölöslegesnek tartom a fröcsögést, meg a gyásznapot emiatt...
14/18 anonim válasza:
ma 20:12
Pedig már kezdtem örülni.De legalább te vagy a hírhedt ötös közül a legnormálisabb.
16/18 anonim válasza:
ma 21:52
Tudod, Walter Sobchak,Daemon Hill,Norbi88,Vuvuzela és te.
17/18 vaszily katalin válasza:
erdéj.szerintem.Oda ment visza az én szerelmem.hiába házasodtam meg másal.de ha eszembejut nics az az idö vagy gond ami elfeledthetné.
18/18 anonim válasza:
Az a határ ami egészen 1918-ig létezett. Románia többi részét meg Bulgáriának és Moldovának kéne adni, és délnyugaton egy kis darabot Szerbiának :) Egyébként nem vagyok rasszista, csak nem szeretem azt az összerabolt összetoldott műállamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!