A liberálisok miért támogatják a migrációt? Európa pusztulását szeretnék, vagy tényleg nem látják, mi lesz az eredménye?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 17:33
21/40 anonim válasza:
Kérdező, a rómaiak, mint egy társadalmi csoport, megszűntek létezni 1453-ban. Szerinted a római kultúra is megszűnt?
Nem. Ha csak a Nyugatrómai Birodalmat nézzük, az is már 1500 éve megszűnt, a római kultúra viszont a mai napig kiveti hatását a társadalomra. Miért szűnne meg az európai kultúra csupán azért, mert jönnek ide migránsok? Az USA a kezdetekben kizárólag angolszász bevándorlókból állt, azóta megfordult ott már fekete afrikai, olasz, ír (amikor még írül beszéltek), skandináv, német, japán, kínai, és még kismillió népcsoport, mégis angolul beszélnek, és mégis az angolszász kultúra a domináns az USA-ban.
Nem kell félteni Európát, ennél sokkal nagyobb migrációs hullámok voltak itt a történelem során, aztán na bumm, mégsem haltunk ki.
22/40 anonim válasza:
#20 ezt honnan veszed? Ahol romlik az életszínvonal, onnan elmennek az emberek. Nem ez a migránsok elsődleges indoka? Hogy jobb helyre akarnak menni? Gondolod, ha itt Európában annyira leromlik az életszínvonal, akkor az európaiak akik még vannak, nem fognak elhúzni?
23/40 anonim válasza:
Az általad európainak titulált kultúrára eddig is hatalmas behatással voltak más kultúrák, többek között a népvándorlásnak köszönhetően. Például a magyar kultúra számos eleme származik a törököktől. Egyszerűen az élő kultúrák, akár a nyelvek folyamatos változásban vannak. Így nem szűnik meg, legfeljebb megváltozik.
24/40 A kérdező kommentje:
Régen a népvándorlás ellen fegyverrel védekeztek, most meg azt mondjátok, hogy engedjük be őket, mert régen se lett belőle baj. Gond van a logikával...
2022. nov. 10. 06:43
25/40 anonim válasza:
#24 haver… népvándorlás, nem tudom hogy tanultad, de a magyarok is “népvándoroltak”. Ennek köszönhetően amikor különböző török szokásokkal együtt éltek, ezek egy részét átvettük. Ezt pl nyelvünk is tükrözi. Nem csak az a népvándorlás, amikor templomot gyújtogatnak, hanem az egymás mellé település, és kultúrák megosztása is. A mi magyar kultúránk pl pont ezt tükrözi.
26/40 A kérdező kommentje:
#25: És? Azért, mert 1000 éve jöttünk ide, most be kéne engedni fél Afrikát?
2022. nov. 10. 06:53
27/40 anonim válasza:
#26 nyilván szigorú szabályozás mellett, én sem támogatom az illegális migrációt, de ha nem lesz ki életben tartsa a gazdaságot, akkor tényleg össze fog omlani. Tudom, tudom, akkor rosszabb lesz az életszínvonal, de akkor meg aki maradt, is elmegy. Értem, hogy nem tetszik, de nem nagyon van más megoldás. Hacsak nem lesz Európában egy óriási népesség robbanás, aminek az esélye kb 0.
28/40 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek a megoldás, hogy cseréljük le Európa lakosságát, nehogy egy kicsit rosszabbul kelljen élnünk.
2022. nov. 10. 07:01
29/40 anonim válasza:
Felőlem élhetünk rosszabbul, de akkor még többen fognak elmenni. Nem érted?
30/40 A kérdező kommentje:
Ha Európa rosszabbul él, nem tudnak hova elmenni.
2022. nov. 10. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!