Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Telex miért hazudozik és...

A Telex miért hazudozik és manipulál ilyen gusztustalanul?

Figyelt kérdés

"Eddig tartott Elon Musk fenenagy szólásszabadsága a Twitteren"

"A Twitter Blue bejelentésével nagyjából egy időben elszaporodott azoknak a profiloknak a száma, amik már verifikálva voltak, tehát létező személyhez kötődtek, viszont átnevezték magukat Elon Muskra, és úgy tettek – egyértelműen viccből –, mintha ő posztolna. Ezeket a profilokat még a hétvégén elkezdték sorban törölni

Vasárnap este pedig Musk kiírta, hogy mostantól a komédia mégsem teljesen legális, ugyanis azokat a profilokat, amik másoknak adják ki magukat, és nem teszik egyértelművé, hogy egy paródiáról van szó, véglegesen tiltani fogják."

[link]

A liberálisok lábbal tiporják a szólásszabadságot a közösségi oldalakon. Aki nem tetszik nekik, azt tiltják. Ez ellen lépett fel Elon Musk. Erre megkapja, hogy ő is elnyomja a szólásszabadságot, csak mert magukat másnak kiadó személyeket töröltet. Pedig másnak kiadni magad nem a szólásszabadság része.

Hogy hazudhat ilyen ocsmányul a Telex?

2022. nov. 7. 15:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%
Csak hozzák a szokásos formájukat.
2022. nov. 7. 15:02
 2/18 anonim ***** válasza:
10%
Azért fizetik őket hogy hazudjanak, guruló dollárok.
2022. nov. 7. 15:03
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Mert Guyribácsi fizeti őket, ezért olvasok csak origót, ott minden igez!

eRZSIKA VOLTAM 88 ÉVES

2022. nov. 7. 15:10
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
a lényeg hogy te szerencsére objektívan állsz a dologhoz
2022. nov. 7. 15:10
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Szeretem amikor a konzervatívak picsognak úgy, mint a libsik. A választások előtt is olyan hiperérzékenyek voltak, hogy cska néztem, MZP mindne egyes szaván vérig sértődtek és mások jogaiért fröcsögtek - pont mint ahogy a liberálisok teszik amikor a konzervatívak tesznek ugyanilyet.
2022. nov. 7. 15:11
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
5, én is imádtam :D Makizaj benyögött valami baromságot, vagy éppen azt, hogy húzzuk össze a nadrágszíjat, ezek a véglények meg felháborodtak, Orbán papikájuk most mondta, hogy húzzuk össze a nadrágszíjat, az rendben van :DDDD
2022. nov. 7. 15:12
 7/18 A kérdező kommentje:
A DK-soknál már csak az MZP-sek sérültebbek.
2022. nov. 7. 15:13
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, mi a hazugság a cikkből?

Az, hogy emberek átnevezétk magukat?

Vagy az, hogy ezeket törölték?

2022. nov. 7. 15:16
 9/18 A kérdező kommentje:
#8: Az, hogy Musk elnyomja a szólásszabadságot.
2022. nov. 7. 15:18
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

9 -.-

Tanulj meg úgy cikket olvasni, hogy csak a tényeket hámozod ki belőle, nem pedig a szerkesztők véleményét vagy hergelését. Ha ez megvan, akkor ugyanúgy olvashatsz Telexet, mint mandinert. Sajnos a vadhajtások még ekkor sem jöhet szóba, mert ők bizony nem csak a véleményüet teszik a fókuszba, hanem a ténykeet is elhanyagolják, így nem alkalmas forrásnak hasnzálni.

Ha felülsz bármilyen hergelésre, magadra vess.

2022. nov. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!