Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az LMBTQ-so...

Miért van az, hogy az LMBTQ-sok mindig abszurd dolgokat akarnak?

Figyelt kérdés

Nincs bajom a melegekkel, leszbikusokkal, de amikor olyanokért harcolnak, hogy két férfi is házasodhasson, miközben a házasság egy férfi és egy nő köteléke, vagy hogy két nő is lehet anya, miközben egy gyereknek csak egy anyja lehet, akkor csak fogom a fejem, mert az egész abszurd. Vagy pl. transzoknál, oké, elfogadom, hogy léteznek, ne bántsuk őket, de attól még az, hogy ők pl. férfiként kijelentik, hogy mostantól nők, és akkor el kell fogadni ezt, meg női börtönbe mehetnek, nőkkel versenyezhetnek, miközben mindenki tudja, hogy férfiból sosem lehet nő, akkor ugyanúgy fogom a fejem.

Miért nem tudják ezek a kisebbségek elfogadni a valóságot, és hozzá igazodni, nem pedig mindenáron elvárni, hogy a valóságot igazítsák hozzájuk?

2022. okt. 21. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

5/10 ma 15:39

"a házasság egy férfi és egy nő köteléke" Miért kéne, hogy az legyen?

Én úgy tudom abból lesz a gyerek... más párosítással nem nagyon.

2022. okt. 21. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

"Én úgy tudom abból lesz a gyerek"

Akkor rosszul tudod. Most kapaszkodj meg, gyerek még házasság nélkül is születhet!

2022. okt. 21. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
12%
Sőt, vannak a WDSTCSKA mozgalom, ők állatokkal szeretnének házasodni. És nem beszélve a LDRMDY mozgalommal, ők székekkel akarnak házasodni.
2022. okt. 22. 02:49
 14/14 anonim ***** válasza:
21%
Egy bácsi 12 éve harcol, hogy a cicáját ismerjék el kutyusnak. Minden bíróság elutasította kérelmét. Úgyanis törzskönyvet szeretne.
2022. okt. 22. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!