Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hittetek már el abszurd dolgokat?

Hittetek már el abszurd dolgokat?

Figyelt kérdés
Előre is bocsánat, a kategória lehet, hogy rossz. Na szóval, pld. Fiatalabb koromban pl. amikor láttam a total recall c. filmet. A marsi jelenetnél, amikor megy a vonat, és felülről mutatják, én azt hittem, hogy az valódi, és már tényleg feljutottunk a Marsra. Volt egy pár ilyen dolog, de először megvárom a ti válaszotokat.
2019. dec. 9. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer egy fiatal srác nekifutott szemből egy mozgó vonatnak, mert azt hitte, hogy ő Son Goku. Gyakoribb az ilyen eset, mint hinnéd...
2019. dec. 9. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Tisztán emlékszem, hogy általános iskolában még azt hittem, hogy az nem heavy hanem hegyi metal, mert biztos valami hegyen tartják a koncertet. :D
2019. dec. 9. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Tesom tanult vezetni, akkor en 6-8 eves lehettem. Emlekszem meselte, hogy az egyik utszakaszon mennyi fekvorendor volt. En ezt nem tudtam hova tenni, ugy kepzeltem el, hogy egy rendor fekszik az ut szelen, fejet tamasztva, egy szal buzat ragcsalva:DDD

En ezt teljesen el is hittem, aztan valahogy ugy meselte a tortenetet tovabb, hogy,,atmentunk rajtuk". Na itt azert kikerekedett a szemem, de nem mertem rakerdezni a dologra. Evek mulva jottem ra, hogy mi is az a fekvorendor:DDDDD

2019. dec. 9. 19:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon jók :DDD Köszönöm a válaszokat! :D Nekem most eszembe jutott még kettő, a vissza a jövőbe 2. filmben a légdeszkát is elhittem... Először nem mondtam senkinek, csak magamban morfondíroztam, hogy de jó, hogy már itt tartunk :D Ciki volt rájönni, hogy nem tartunk ott :D

A barátnőm meg azt hitte, hogy a benzint is a földből nyerik... :D

2019. dec. 9. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Pl, hogy a katolikus iskolában az erkölcsösség fontosabb, mint a gyerek lelki terrorizálása. Nagyot koppantam.
2019. dec. 9. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Meglesz a kettes.
2019. dec. 9. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
32%

#4 a benzint tényleg a földből nyerik...

(igaz átesik egy kis feldolgozáson, de attól még a földből jön)

2019. dec. 9. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
32%

Hogy apám barátját Darázs bácsinak hívják. Évekkel később jöttem rá, hogy Balázs. Csak nem értettem, valószínűleg.:D

Béb a nagyvárosban - nagy kutyák kergették a kis disznót, aki beakadt egy láncba. A nagyongyerek agyam úgy értelmezte, hogy a láncok maguktól mozogtak. Nagyon sokáig hittem benne, hogy a tárgyak mozognak, főleg éjszaka. Sokáig beszélgettem is velük. Az a k-rva Pixar lámpa még rá is tett egy lapáttal.

Ha a mutató - és középsőujjad kinyújtod, rámutatsz a saját, majd egy másik ember szemeire, az azt jelenti, hogy ki akarod nyomni a másik szemét.

Összeragad a hasam belseje, ha lenyelem a rágót. Akkor még egy nagy, üres térnek képzeltem el a hasat belülről, amiben csak levegő van. A rágó pedig úgy nyújtozkodik a hasfalon, mint a pókháló.

A kádban kis katonák élnek, amiknek a lefolyó volt az ajtajuk. Azért volt ott néha fura hang, mert ők mászkáltak a kád üregeiben.

Ha a füledhez tartod az üvegpoharat, akkor hallod, hogy a 'munkások hogy dolgoztak rajta a gyárban.

A filmekben nem vér, hanem kecsap van és a jelenetek végén sültkrumplival együtt leeszik magukról.

2019. dec. 11. 04:40
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

Elfogadom a nullát, de érdekelne, hogy miért kaptam? Nem jól válaszoltam?

Mert ezek abszurdak és én tényleg elhittem őket gyerekként.

2019. dec. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!