Fideszesek, ti mivel magyarázzátok azt, hogy a szintén jobboldali keresztény lengyelek akik szintén szívtak a ruszkik miatt régen, szívből gyűlölik őket és mindenben támogatják ukrajnát?
Most komolyan, egy kicsit sem gyanús még ezek után sem, hogy a fidesz egyáltalán nem hazafi és csak így nyer magának választókat? Sőt, én szeretem a hazámat és számomra aki az oroszokat támogatja a történelmünk után az egyenest hazaáruló...
Ne gyertek azzal, hogy mi volt nagyon régen, mert a ruszkik 89-ig itt voltak, a nyugat pedig azóta csak segített nekünk vagy semleges volt.
Ritkán fogtok itt gyakoris politika részen, de köszönöm a válaszokat, pláne #1-nek, mert ezekről nem tudtam vagy nem gondoltam bele és már egészen máshogy nézem ezt!!!
Persze ettől még szerintem nekünk is hatalmas károkat okoztak, DE a lengyelekkel össze sem hasonlítható a mi esetünk és nem fogom többet példának felhozni. Tényleg nagyon köszönöm neked #1 az informatív választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!