❓ Melyek azok a kérdések, amelyeket nem lehet feltenni?
Annyira furcsák számomra az ilyen kérdések. Sosem törölték még egyetlen válaszomat vag ykérdésemet sem, pedig időről időre szoktam írni/kérdezni cigányokról, zsidókról, LMBTQ-ágazatok és azok jogairól, stb...
Egyedül egy kérdést töröltek, ahol azt firtattam, hogy akkor ha jól értem egy 17 éves szexelhet egy 12 évessel, de egy 18 éves nem szexelhet egy 13 évessel, és ebben mi a logika.:D
De az a gyanúm, hogy sejtem mi a ti gondotok. Azokat a kérdéseket ugyanis rendszeresen törlik, amiket képtelenek az íróik kultúráltan megfogalmazni. Ki lehet jelenteni, hogy benned rossz érzéseket kelt, ha két-a-kézben látsz sétálni két férfit az utcán illetve hogy nem tartod társadalmilag felelős döntésnek a melegházasság engedélyezését. De azt ne úgy tedd, hgoy "mocskos bzik!".
Ennyi lenne a nagy titok.
Akik meg itt c.-znek meg zs.-znek azok bizonyítványt állítanak ki magukról, hogy csak pejoratív értelemben képesek használni egy népcsoport nevét. És mint ilyen, valóban törlésre vannak szánva. Ha majd megtanultok normálisan kommunikálni, akkor majd bármit kérdezhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!