Fiú! Mik azok a kérdések amelyeket nem szerettek hallani egy lánytól? S mik azok amit örülnétek, hogy feltegyenek az ismerkedés kezdetén? Komoly válaszokat várok!
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 22:57
1/8 anonim válasza:
"azt tudtad, hogy a fiúknak kell fizetni minden egyes randin a számlát?" XD
2/8 RRR válasza:
te tényleg így nézel ki??
én vagyok az első,jézus
ezt a szerkót melyik kukából túrtad?
nincs egy bátyád,hátha ő normális
3/8 anonim válasza:
Na, ezt én sem, sőt én be sem ülnék vele sehova, nem értem ezt a szokást, soha nem értettem, hogy miért van ez.
4/8 anonim válasza:
A "muszáj?" vagy a "elviszel vásárolni?" eléggé fel tud b*szni... :)
5/8 anonim válasza:
De aminek általában örülni szoktam az a szexre utaló kérdések a "csináltam a kedvenc kajádból kérsz?" most ennyi jutott eszembe..
6/8 anonim válasza:
Ennyi? Ennyi az egész? Tényleg csak ekkora?
Ezeket öröm hallani.
7/8 anonim válasza:
Ha az előző kapcsolatokról kérdez.
Ha az exeiről mesél. NEM NEM NEM!
8/8 anonim válasza:
nincs ilyen kérdés,mert a kérdés legyen az bármilyen-még ha oltogató szándékú is-az érdeklődését jelzi,tehát az elején mondhatni fél siker.
a kimondott jelentésük másodlagos.
amit ki nem állhatok,ha nem tesz fel semmilyen kérdést,csak válaszol,vagy kijelentő módban közöl,mert ebben az esetben az érdeklődése igen nagy eséllyel alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!