Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A melegházasság legalizálása...

A melegházasság legalizálása egy mesterségesen keltett igény?

Figyelt kérdés
Néhány évtizede még egyetlen melegnek se fordult meg a fejében, hogy neki ez kell. Mára az LMBTQ-lobbi elérte, hogy legalizálják egy csomó országban, és már egyre több meleg akarja. De igazából, ahol engedélyezték, ott is csak a melegek töredéke házasodik. Akkor minek az egész?

2022. okt. 17. 21:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

"akkor ne csodálkozzanak, ha én nem megyek el rá. Mert hát akkor nekem is jogom van ehhez."

Egy esküvőre sem kötelező elmenned. Nem értem a problémád.

2022. okt. 23. 08:57
 22/25 anonim ***** válasza:
66%
Pár évtizede még féltek kimondani, hogy melegek, mert az akkor még "bűn, betegség" volt. Akkor még csak azt remélték, hogy normálisnak mondják őket, ami be is következett. Mostmár azt szeretnék, hogy mivel élettársak, akkor hadd házasodhassanak össze ők is mint ahogyan a párok szokták, mikor eljutnak egy bizonyos pontig az életükben. Kevesen vannak a melegek, ezért is házasodnak kevesebben. De a heterók között is rengetegen szinglik vagy nem házasok, mert még nem értek el addig. Vagy mert még nincsen mellettük az a bizonyos ember. De nem értem miért van ezen kiakadva mindenki. Nem mindegy nektek, hogy ki kivel házasodik? Nem is ismered őket. A kereszténységgel meg hiába jöttök, ha ők állami esküvőt akarnak. De szerintem nem halsz bele, ha két férfi/nő összeházasodik a nagy világban, amiről te nem is tudsz.
2022. okt. 23. 12:24
 23/25 A kérdező kommentje:
#22: Igen, aztán amikor azt mondom, hogy oké, házasodhassanak, de egyetlen meleg ismerősöm, rokonom, gyerekem se várja el, hogy elmenjek a házasságára, akkor hirtelen már az a baj. Szóval ne foglalkozzunk vele, mert nem érint, de ha érint, akkor már kötelesek vagyunk neki tapsolni is.
2022. okt. 23. 19:43
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező nem hinném hogy bárki is szeretné hogy olyan ember legyen ott az esküvőjén aki nem fogadja el őket.

Az meg szomorú hogyha a gyereked esküvőjére nem mész el, mert meleg. Bár valószínűsítem, hogyha ilyen lenne akkor már rég megromlott volna a viszony köztetek.

2022. okt. 23. 21:15
 25/25 anonim válasza:
77%
Szerintem természetes igény
2022. dec. 25. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!