A melegházasság legalizálása egy mesterségesen keltett igény?
Figyelt kérdés
Néhány évtizede még egyetlen melegnek se fordult meg a fejében, hogy neki ez kell. Mára az LMBTQ-lobbi elérte, hogy legalizálják egy csomó országban, és már egyre több meleg akarja. De igazából, ahol engedélyezték, ott is csak a melegek töredéke házasodik. Akkor minek az egész?2022. okt. 17. 21:29
11/25 anonim válasza:
Az emberek töredéke akar 3+ gyereket,mégis az állam gőzerővel tolja őket.
Ezen logika mentén,mit gondolsz?
A házasságért viszont jóval kevesebb támogatást adnak,mint a gyerekgyártásért!
12/25 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy minden meleg akar házasodni, de van köztük, aki házasodna, ha lenne rá lehetősége. Viszont minden heteroszexuális sem akar házasodni, és emiatt ugyanúgy megszólnak, mint a házasodni akaró melegeket. Engem nem zavarna, ha házasodhatnának a melegek, nem érzem magam ettől kevesebbnek.
13/25 anonim válasza:
Néhány évtizede jóval nagyobb tabu volt a melegség mint most, persze h nem áradozott egy meleg sem, hogy össze akar házasodni.
Amúgy meg neked nem mindegy ki köti össze az életét? A te életeden ez nem változtat semmit, senki se kényszerít arra hogy meleg házasodj.
14/25 A kérdező kommentje:
Oké, de ha legalizálják, és egy ismerősöm, rokonom, gyerekem stb. melegesküvőt tart, akkor ne csodálkozzanak, ha én nem megyek el rá. Mert hát akkor nekem is jogom van ehhez.
2022. okt. 22. 14:50
15/25 anonim válasza:
Természetesen. Ha nem akarsz elmenni rá akkor nem kell hogy elmenj. Sőt én azt mondom neked, hogy alapvetően ha te nem szereted a melegeket, azzal sincsen önmagában gond, szíved joga. Elég nagy a világ ahhoz hogy különböző emberek eléljenek egymás mellett békében.
16/25 anonim válasza:
Ha te nem mész el a gyereked esküvőjére, akkor mi a f.szért vállaltad?
17/25 A kérdező kommentje:
#16: Ja, értem. Már nem elég az se, ha azt mondom, házasodhassanak a melegek. Most már kötelező is elmennem az esküvőre, ha nekem az értékrendembe nem fér bele. Mert ugye mit zavar az engem, ha más emberek házasodhatnak, semmi közöm hozzá, de ha rábólintok, akkor már köteles vagyok mosolyogni is hozzá. Mentek el ti a p*csába!
2022. okt. 22. 21:51
18/25 anonim válasza:
Válaszolnál a kérdésemre is a mellébeszélés helyett? Minek vállalsz gyereket, ha nem fogadod el az életét? Hogy eltartson majd téged?
19/25 A kérdező kommentje:
#18: Ezért utállak titeket. Nektek soha semmi nem elég. Ha az ember megegyezne, rögtön még többet akartok. Nem fogadjátok el, ha valamire nem kíváncsi. Mindig azzal érveltek, hogy nincs közöm hozzá, miért zavar, de aztán hirtelen meg már mosolyognom is kötelező hozzá. Ezért nem lehet veletek megegyezni. Mentek a pokolba!
2022. okt. 22. 21:57
20/25 anonim válasza:
Nekem bőven elég lenne, hogy a hülye szülők nem vállalnának gyereket csak azért hogy mutogathassák. Ez ez valóra válna, még azt is elfogadnám, ha börtönbe zárnák a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!