Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért védik folyamatosan...

Miért védik folyamatosan azzal az LMBTQ-t, hogy nem is mozgalom, csak betűszó?

Figyelt kérdés
Ha nem mozgalom, akkor ki dönti el, hogy kik tartoznak bele ebbe az elnevezésbe? Ma már egy rakás betű belekerül, de ki dönti el, hogy melyikek, ha ez csak egy betűszó, és nem mozgalom?
2022. okt. 16. 15:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

10.

A probléma, hogy a nem meleg témájú filmeket is tele pakolják.

2022. okt. 16. 16:58
 12/26 anonim ***** válasza:
49%

10.

Hazudsz.Be akarják.

Ezt liberális pártok is nyilatkozták.

2022. okt. 16. 17:00
 13/26 anonim ***** válasza:
46%

De neked kötelező bármilyen filmet is megnézni?

Én tudom, hogy nem szeretem a gombát a környékére se megyek olyan étteremnek, ahol gombás étel van, tudom, hogy nem szeretek bizonyos médiát, nem nézem ezeket a média tartalmakat, de, attól elfogadom, hogy van, aki szereti a gombát és van, aki szereti az általam nem szeretett média tartalmait. Ettől nem fogom telehányni az internetet és hergelni a gombás emberek ellen, csakmert én nem szeretem. Szabad világban élünk, szabadon döntheted el, hogy megnézel egy filmet, vagy sem. Viszont, amit meg a folyamatos lmbtqzással csináltok, az már az én életemre nézve is veszélyes.

Nem érzem magam biztonságban otthon, csak azért, mert más vagyok.

2022. okt. 16. 17:03
 14/26 anonim ***** válasza:
46%
12, én nem vagyok liberális párt, nem is tudom, kik Magyarországon a liberális pártok. Nem hazudok! Senkit sem ismerek, aki bármilyen iskolában, vagy óvodában is bármilyen előadást akart volna tartani, viszont én biszex férfiként érintett vagyok a témában, és azt tudom, hogy nem érzem magam biztonságban otthon. Pozsonyban emberek halltak meg emiatt és nem szeretném, ha otthon is eztörténne, csakazért, mert valakinek más szexualitása van.
2022. okt. 16. 17:06
 15/26 anonim ***** válasza:
49%

13.

Alig van film, amiben nincs.Még a stranger thingsbe is bele akarják csempészni, mert nem elég "progresszív".

Jó alaptörténetű filmeket elrontanak ezzel.

Vegyetek vissza ebből, legyenek külön melegfilmek.

2022. okt. 16. 17:07
 16/26 anonim ***** válasza:
46%

Én nem vagyok se filmrendező, se semmilyen társaság tagja sem.

Semmilyen ráhatásom sincs, hogy mi jelenik meg egy filmben, vagy mi nem. De, azt tudom, hogy a szabad demokrácia része a szabad médiafogyasztás is. Nem kötelező filmet nézni és nem fog érni semmilyen "propaganda" sem.

2022. okt. 16. 17:10
 17/26 A kérdező kommentje:
Micsoda szabadság is az, hogy vagy nézed a melegeket, vagy nem nézel filmeket egyáltalán.
2022. okt. 16. 17:12
 18/26 anonim ***** válasza:

14.

Tessék:

[link]

2022. okt. 16. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:

Ezt hivják demokráciának kérdező.

Senki sem tiltja meg neked se, hogy olyan filmet készits, amibe nincsenek meleg karakterek! Hajrá, úgyis ráfér a reform a magyar filmekre is!

2022. okt. 16. 17:13
 20/26 A kérdező kommentje:
Legalább bevallod, hogy szerintetek az a demokrácia, hogy egy kisebbség bármit megtehet, a többségnek meg le kell nyelni.
2022. okt. 16. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!