Miért védik folyamatosan azzal az LMBTQ-t, hogy nem is mozgalom, csak betűszó?
10.
A probléma, hogy a nem meleg témájú filmeket is tele pakolják.
10.
Hazudsz.Be akarják.
Ezt liberális pártok is nyilatkozták.
De neked kötelező bármilyen filmet is megnézni?
Én tudom, hogy nem szeretem a gombát a környékére se megyek olyan étteremnek, ahol gombás étel van, tudom, hogy nem szeretek bizonyos médiát, nem nézem ezeket a média tartalmakat, de, attól elfogadom, hogy van, aki szereti a gombát és van, aki szereti az általam nem szeretett média tartalmait. Ettől nem fogom telehányni az internetet és hergelni a gombás emberek ellen, csakmert én nem szeretem. Szabad világban élünk, szabadon döntheted el, hogy megnézel egy filmet, vagy sem. Viszont, amit meg a folyamatos lmbtqzással csináltok, az már az én életemre nézve is veszélyes.
Nem érzem magam biztonságban otthon, csak azért, mert más vagyok.
13.
Alig van film, amiben nincs.Még a stranger thingsbe is bele akarják csempészni, mert nem elég "progresszív".
Jó alaptörténetű filmeket elrontanak ezzel.
Vegyetek vissza ebből, legyenek külön melegfilmek.
Én nem vagyok se filmrendező, se semmilyen társaság tagja sem.
Semmilyen ráhatásom sincs, hogy mi jelenik meg egy filmben, vagy mi nem. De, azt tudom, hogy a szabad demokrácia része a szabad médiafogyasztás is. Nem kötelező filmet nézni és nem fog érni semmilyen "propaganda" sem.
Ezt hivják demokráciának kérdező.
Senki sem tiltja meg neked se, hogy olyan filmet készits, amibe nincsenek meleg karakterek! Hajrá, úgyis ráfér a reform a magyar filmekre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!