Miért érdeke a rezsiválság a világ pénzhatalmi elitjének?
Ugye azt senki sem gondolja, hogyha értelmes emberek módjára leülnének a "hatalmasságok" egy asztalhoz, ne tudnák megoldani, hogy ne kerüljön ilyen mocsok sokba a modern élethez alapvetően szükséges áram pl?
Milyen hasznuk van ebből? Vagy simán csak szarnak bele?
Az az értelme hogy sokan eladósodjanak és ne a saját tulajdonban éljenek.
Great Reset.
5: Igen, én is vakani ilyesmire gondoltam, de ez nem teljesen gazdasági törvényszerűség, amerikának nem feltétlenül kellene azzal fölénybe kerülnie,hogy szétkeféli az uniót meg oroszországot. Bár jó látni ekkora potenciál van az EU-ban, hogy muszájnak látják szétszeszni, nehogy föléjük kerekedjünk. De ez viszont durva hogy mennyire hagyják, mennyire beugrik nekik mindenki. Vagy csak zsarilva vannak az EU-s poltikkusok fax tudja, de szánalmas mennyire nem a saját érdekeinket nézik.
Ukrajna is ki a bánatot érdekel? Nem talál azokat az amerikai pénzembereket akiknek rohadt sok vagyonuk van ott? :)))) És ezért szopjunk mi.Aki ezt megmagyarázza magának a tankönyvben tanultakkal, az egy agymosott birka.
Ezt sikerült rendesen leírni :D
Na újra, retek szerkesztés gomb nehogy legyen:
5: Igen, én is valami ilyesmire gondoltam, de ez nem teljesen gazdasági törvényszerűség, amerikának nem feltétlenül kellene azzal fölénybe kerülnie,hogy szétkeféli az uniót meg oroszországot. Bár jó látni, hogy ekkora potenciál van az EU-ban, hogy muszájnak látják szétcseszni, nehogy föléjük kerekedjünk. De ez viszont durva hogy mennyire hagyják ezt a poltikusaink, mennyire beugrik nekik mindenki. Vagy csak zsarolva vannak az EU-s politikusok fax tudja, de szánalmas mennyire nem a saját érdekeinket nézik.
Ukrajna is ki a bánatot érdekel? Nem talán azokat az amerikai pénzembereket akiknek rohadt sok vagyonuk van ott? :)))) És ezért szopjunk mi.Aki ezt megmagyarázza magának a tankönyvben tanultakkal,meg elvi kérdésekkel, az egy agymosott birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!