Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok miért gyűlölik...

A liberálisok miért gyűlölik a normalitást?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Mert ők sem normálisak általában.
2022. okt. 9. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Ezt hogy érted? Mi a normalitás, és mit gyűlölnek a liberálisok?
2022. okt. 9. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
A liberálisok a normálisak.
2022. okt. 9. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
#5 Most komolyan, szerinted ez a mém úgy mégis mit bizonyít? :D Meg egyáltalán: mi köze a liberálisokhoz? :D Ne legyél már ennyire egyszerű.
2022. okt. 9. 17:20
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

5! Tehát egy mém az érved? Az igen és csodálkozol, hogy valaki azt írja a liberálisok vannak a normalitás pártján!

Egy tuti èn libsikkel el tudok beszélgetni érvek mentén rohadtul nem értünk egyet, de legaláb b lehet vele érvelni meg vitázni. Egy mém meg nem érv.

2022. okt. 9. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Troll vagy kérdezö?
2022. okt. 9. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
10%
Mert a média azt mondja nekik, hogy az rossz.
2022. okt. 9. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én bizonyos dolgokban liberális vagyok, más dolgokban meg konzervatív. Heteró nő vagyok. Elfogadom a biszexuális férfiak létezését, (liberalizmus), viszont én magam nem akarnék biszexuális férfit, kizárólag heterót. (Konzetvatívizmus.) Na mármost nőként erre negkaptam a biszex férfiaktól,hogy bifób vagyok. Ezt arra alapozzák, hogy kapcsolatot nem akarok biszex férfival. Amikor megkerdezem tőlük, hogy mi van azokkal a heteró férfiakkal, akik elfogadják a mekegeket, de nem akarnak férfitől semmit sem, akkor rájuk is homofóbot mondanak? Erre a kérdésemre sosem kaptam választ egyetlen lmbtq embertől sem.
2022. okt. 9. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
11%

#9 Én is liberális vagyok és én is észrevettem, hogy a nagy elfogadás- és toleranciaharcban egyesek nagyon átesnek a ló túloldalára és csak azt fogadják el és tolerálják, amivel kapcsolatban ők ezt elvárják. Nem mondhatod ki például, hogy nem bírod a b*zikat (nekem semmi bajom velük, sőt, én is bi vagyok), mert akkor egyből homofób gyökér vagy és rohadj meg.

És ezt nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni? Nem akarod őket látni? Felfordul tőlük a gyomrod? Rendben! Ezt ki is mondod hangosan a száddal, hangot adsz a véleményednek (mondjuk lehetőleg ne a b*ziknak mondd ezt, mert az már sértő és tapintatlan)? Rendben! Amit viszont nem tehetsz meg: nem alázhatod meg őket, nem verheted meg őket, nem ölheted meg őket, nem köpheted le, dobálhatod meg kővel, stb... őket. Ennyi. Ez szerintem a liberalizmus és a tolerancia: azt is elfogadjuk, ami nem tetszik, nem csak azt, ami de.

2022. okt. 9. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
A normalitás szubjektív
2022. okt. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!