A liberálisok miért gyűlölik a normalitást?
5! Tehát egy mém az érved? Az igen és csodálkozol, hogy valaki azt írja a liberálisok vannak a normalitás pártján!
Egy tuti èn libsikkel el tudok beszélgetni érvek mentén rohadtul nem értünk egyet, de legaláb b lehet vele érvelni meg vitázni. Egy mém meg nem érv.
#9 Én is liberális vagyok és én is észrevettem, hogy a nagy elfogadás- és toleranciaharcban egyesek nagyon átesnek a ló túloldalára és csak azt fogadják el és tolerálják, amivel kapcsolatban ők ezt elvárják. Nem mondhatod ki például, hogy nem bírod a b*zikat (nekem semmi bajom velük, sőt, én is bi vagyok), mert akkor egyből homofób gyökér vagy és rohadj meg.
És ezt nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni? Nem akarod őket látni? Felfordul tőlük a gyomrod? Rendben! Ezt ki is mondod hangosan a száddal, hangot adsz a véleményednek (mondjuk lehetőleg ne a b*ziknak mondd ezt, mert az már sértő és tapintatlan)? Rendben! Amit viszont nem tehetsz meg: nem alázhatod meg őket, nem verheted meg őket, nem ölheted meg őket, nem köpheted le, dobálhatod meg kővel, stb... őket. Ennyi. Ez szerintem a liberalizmus és a tolerancia: azt is elfogadjuk, ami nem tetszik, nem csak azt, ami de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!