Csak szerintem sokan hálátlanok Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
Egyedül Európában ő mondta ki, hogy a szankciók nekünk Európaiaknak ártanak,kizárta a migránsikat, nem engedte be az LMBTQ propagandát az iskolákba,tehát ő egy olyan politikus, aki tényleg a magyar érdekeket néz, ennek ellenére sokan viccelődnek vele, sokan csak vergődnek és nem látják be, hogy a magyar nép őt választotta.2022. okt. 1. 10:41
2/53 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy túl jó ő ennek a népnek, nem érdemeljük meg mi őt!
Sokkalta jobb lenne, neki, ha gondolna magára is és bevonulna valahova pihenni, hosszú, hosszú évekre
egy börtönbe
3/53 anonim válasza:
Viccike :)))
Ki nem sz.rja le 10 km magasról az lmbtq-t 420 forintos euró árfolyamnál ;D
4/53 A kérdező kommentje:
Vonuljál be te!Ti tényleg azt akarjátok, hogy tönkre menjen az orzság?Ki vezetné az országot szerinted ha ő börtönbe vonulna?
2022. okt. 1. 10:46
6/53 anonim válasza:
Provokáló a kérdésed, ugranak az ilyenre a libsik..
7/53 A kérdező kommentje:
Toroczkai csak addig magyaráz amíg nem ő van hatalmon, kíváncsi lennék mit tenne jobban ha ő lenne A miniszterelnök.Az infláció pedig a hülye EU miatt van, ami akarta ezeket a szankciókat.Orbánnak 12 éve reggeltől estig dolgoznia kell, nem tudhatjátok ez mekkora felelősség.Amíg ő azon dolgozik hogy nektek legyen jó, itt szídjátok, és egyszerűen csak panaszkodni tudtok.
2022. okt. 1. 10:53
8/53 anonim válasza:
Oh, lenne rá jelentkező, hidd el, olyan még nem volt a történelem folyamán, hogy ne lenne valaki, aki átvenné az ország irányitását.
Magamról, meg, csak annyit, hogy én törvénytisztelő polgár vagyok és nem követtem el, semmit, amiért börtönbe kellene volnulnom!
9/53 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket jól csinált Orbán és magáról a válságról nem ő tehet, de abban, hogy az ennyire súlyosan érinti Magyarországot, abban nagy felelőssége van.
10/53 anonim válasza:
Mik azok a dolgok, amiket Orbán jól csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!