Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Népszámlálás, ez igaz?

Népszámlálás, ez igaz?

Figyelt kérdés

Miért olyan fontos a népszámlálás, illetve a nemzeti konzultáció?

Miért akarnak rólunk mindent tudni?

Van esély arra, hogy így mérjék föl, hogy a lakosságból így mérjék föl, hogy mennyi ember (férfi) lehet besorozható katonának?

2022. szept. 30. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Népszámlálás eddig is volt... mindig is mindent akartak rólunk tudni, szóval nem tudom miből gondolod, hogy ez most a katonasághoz kell :D
2022. szept. 30. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Népszámlálás évtizedenként van, ez több mint évszázados hagyomány.

Nemzeti konzultáció meg szankciók miatt van.

Ha valaki sorozni akarna, megtehetné ezek nélkül is.

2022. szept. 30. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Népszámlálás évszázadok óta van, már a Biblia is említést tesz róla. Sokkal pontosabb képet kap az állam arról, hogy hányan és kik laknak a határokon belül.

A nemzeti konzultáció ellenben egy marketingfogás.

2022. szept. 30. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

A népszámlálásnak van értelme, régóta csináljuk, igazából nagyon új kérdés sincs benne, szóval ez nem köthető a jelenlegi kormányhoz. Hogy mire használják az adatokat, az az ő dolguk, de sorozni enélkül is tudnának.

A nemzeti konzultáció meg kb egy semmi. Megkérdezik olyanról a véleményedet amiről már rég hoztak döntést, ráadásul nem is értesz hozzá. Persze nekem is van véleményem a nemzetközi gazdaságról és a gazdasági hadviselésről, de tudásom vagy tapasztalatom az nincs :D Szóval a konzultáció egy baromság, csak annyit céloz meg, hogy támogassa a propagandagépezetet.

2022. szept. 30. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Megszámlálnak minket, mint a birkákat nap végén behajtáskor. Mindig is volt ilyen.
2022. szept. 30. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem, mi ez a vinnyogás. Én egy fikarcnyit nem bízom ebben a rezsimben, de ugyan már, mit tehetnek ellenem, mikor azt se tudnák, hol lakom, ha nem adtam volna most meg nekik?

Igen, megadtam, mert ennek ellenére sosem kapnának el, kijárási tilalom alatt is simán kimentem futni, és nem kaptak el, körözött bűnözők sétálgatnak fel alá, és nem kapják őket el... Ha gáz lenne, az összes fontos cuccom feladnám anyámék címére, és előbb tudnám elhagyni az országot, mint hogy a posta rendszere egyáltalán feldolgozza, mit kértem tőle.

2022. okt. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!