Ha több ingatlanod van,melyiknel kell kitolteni a nepszamlalasrol kuldott papírt/kódot?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:16
1/5 anonim válasza:
"Fontos, hogy a lakáskérdőívet minden, a tulajdonunkban álló, de adott esetben nem lakott, üresen álló lakásról is ki kell tölteni, az arra a címre érkezett felkérőlevél alapján."
2/5 anonim válasza:
Én sem értem. Nekünk összesen hat ingatlanunk van, egyben lakunk a többi. meg bérbe van adva. Én biztos nem fogom a bérlőket emiatt zaklatni.
3/5 anonim válasza:
#2 a berlo uriti a postat, meg fogja kapni a levelet es o fogja kitolteni arra a lakasra
4/5 anonim válasza:
Nem üríti, mivel én ürítem. Másrészt a bérlőnek az ingatlanról halvány fogalma sincsen, így ki sem tudná tölteni az arról szóló kérdéseket.
5/5 anonim válasza:
Érthetetlen, elvileg ottlakó is kitöltheti.
Címre szól, nem névre.
Meg, hogy tulajdonosa-e ön ennek az ingatlannak.
De olyan kérdés is van, hogy óvodába jár-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!