Magyarország népessége kb mennyi?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 10:42
4/9 anonim válasza:
A KSH szerint januárban 9.689.000 volt. Azóta kitört a háború jött egy valag menekült, plusz egy csomó vendégmunkás. Szerintem 9.7 milla körül lehet.
6/9 anonim válasza:
2es vagyok, szerintem abból, hogy mintha népszámlálást rendeznének ebben az országban hamarosan, de lehet, hogy tévedek!
7/9 anonim válasza:
#6 és az hogy számolja meg magyarország lakosságát? Bécsből, berlinből, és a második legnagyobb magyar városból londonból is ki kell tölteniük, hiszen magyar állampolgárok... csak nem élnek itt.
8/9 anonim válasza:
A KSH véglegesített, legutóbbi adata szerint, 2022. január 1-én 9 689 010 fő volt (nő 5044135, férfi 4644875).
Van egy countrymeters nevű dinamikus honlap, ami folyamatosan mutatja az aktuális adatokat, eszerint ma 10:48:43-kor 9 587 512 fő volt. (Nő 5035035, férfi 4552447; és az adott időpontig ma 111-en születtek és 156-an haltak meg.)
9/9 anonim válasza:
8-as: Nem tűnik túl megbízhatónak ez az oldal. Szerintük a mai napon ukrajnában több mint 43,4 millió ember él, ugyanannyi mint a háború előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!