Vajon véghez fogják vinni a Great Resetett, vagy lesz ellenállás ami megtőri?

#17 Nagyon jót linkeltél!
Amíg az ember tűr és tűr, addig tökéletesen a terv szerint fog zajlani minden, tehát tönkre fogják tenni az embereket. Orbán amúgyis októberre vár nagyobb lázadást, kicsit nagyobbnak kéne lennie, mint amire számít. Ha rajtam múlik, nem fogják véghez vinni. Férjemmel már készülünk. 😎

25 Dehogy, ők lesznek a "gazdik, akik majd újraosztanak. Csak a tőlük "kisebb" emberek dobnak majd a közösbe. De ez is egyfajta pszichológia. Egy dolog minden emberben van, ez pedig az irigység. Akikben kicsit jobban, képzeld el hogy fognak majd tapsikolni, hogy "igen, vegyék is el a gazdagtól, és adják a szegénynek"...
Mi is ezt szoktuk mondani, hogy nem tudom ezt elképzelni. Aztán belegondolok, el tudtad 2019-ben képzelni, hogy majd bezárnak minket? Hogy majd megmondják mikor mehetsz ki, mikor mehetsz vásárolni, és hol kell eltakarnod az arcodat? Hogy megmondják mennyi energiát fogyaszthatsz, hogy megmondják miből mennyit vehetsz? Olyan gyönyörűen fel van ez építve. Valahogy egyre gyakrabban jut eszembe a megfőtt béka esete. Vajon miért!? Hmmm....

Akit érdekel a jövő nagy változása tudományos szmepontból, nem pedig hit-elmélet szempontból, annak ajánlom az alábbi videót:
https://www.youtube.com/watch?v=kgQM91LXtsE&ab_channel=Index..

29.
Nem állt ellen amikor önkéntes házi őrizetet rendeltek el meg arcra bugyit!
Úgy láttam mindenkin rajta volt!
Oltva vagye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!