Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik eddig konteónak tartották...

Akik eddig konteónak tartották, hogy az USA tönkreteszi Európát a szankciózással, most már belátja, hogy megint a konteósoknak volt igaza?

Figyelt kérdés
A Wall Street Journal írta meg, hogy az energiaválság nagy nyertese az USA az EU kárára: [link]
2022. szept. 23. 15:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
48%

Én nyertem a megmondós youtube csatornákkal :D

Belenéztem az egyikbe: említ egy ilyet: "ez nem összeesküvés elmélet, magad is megnézheted az EP honlapján". Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: megnézted?

2022. dec. 27. 18:21
 42/48 anonim ***** válasza:
#41 Milyen megmondós videó baszod? Európai parlament és társai? 🤣 Drága szívem, ismétlem önmagam. Ha nem megy a videók értelmezése, tessék megmutatni pár oltatlannak, aztán el lehet gondolkozni, ti miért nem fogjátok fel, ami elhangzik. 😎
2022. dec. 27. 18:26
 43/48 anonim ***** válasza:
48%
Megnézem majd, de miért kell amúgy oltatlanoknak mutogatni? :)
2022. dec. 27. 18:33
 44/48 anonim ***** válasza:
Mert az oltatlanok megértik a videókban elhangzó dolgokat és nem csinálnak belőle viccet. Az oltottak meg úgy csinálnak, mintha én lennék a hülye, meg félreértenék konkrétan kimondott dolgokat. Belefáradtam már az állandó vitázásba. Teszteljétek le az ismerősi körötökben, hogy tényleg így van.
2022. dec. 27. 18:39
 45/48 anonim ***** válasza:
48%
Továbbra is áll a kérdésem: miért nem fordul meg a fejedben, hogy esegled a videó készítőjének nincs igaza? :)
2022. dec. 27. 18:41
 46/48 anonim ***** válasza:

Ha a dokufilmre gondolsz, utána lehet nézni mindennek, ami elhangzik még forrást is tesz oda a csávó, hogy hol találod meg az adott információkat, Marc Van Ranst előadását is meg lehet találni stb. Ezeket a dolgokat nem lehet cáfolni, én is utána néztem, más is meg tudja tenni. Sosem jöttem még olyan forrással, aminek a hitelességét nem ellenőriztem le saját magam.

Megerősítésként, hogy a dokufilmben elhangzó terv tényleg igaz, ott a többi videó. Plusz én nem ma jöttem le a falvédőről, háttérkutatásokat is csináltam, tudok még mit linkelni, rengeteg időm és energiám van a tudásom mögött, tehát nem engem kell kioktatni, hogy mindent rosszul hallok, hanem értelmezni kell a videókat. Ha nem megy, az annyit tesz, hogy oltott vagy. Ezért írtam, ha nem tudod értelmezni a videókat, mutasd meg pár oltatlan ismerősödnek, ne velem vitázz, mert baromira felesleges, inkább teszteld le a saját ismeretségi körödben.

2022. dec. 27. 19:02
 47/48 anonim ***** válasza:
48%

"Ha nem megy, az annyit tesz, hogy oltott vagy."

Bocs, de aki ekkora f.szságot leír... :D Ez a legtipikusabb szektás duma: ha nem értesz egyet, az azért van, mert már a másik olalon vagy.

Igazából érdekes módon én egy csomót olvastam oltás témában, és valamiért más eredményre jutottam. Biztosan az oltás kimosta az agyamat :D

2022. dec. 27. 19:07
 48/48 anonim ***** válasza:
Csak nézd meg a videókat és mutasd meg oltatlanoknak is, aztán lásd az eredményt. Nem nekem kell bizonyítani, hanem neked. Minden jót.
2022. dec. 27. 19:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!