Akik eddig konteónak tartották, hogy az USA tönkreteszi Európát a szankciózással, most már belátja, hogy megint a konteósoknak volt igaza?
Én nyertem a megmondós youtube csatornákkal :D
Belenéztem az egyikbe: említ egy ilyet: "ez nem összeesküvés elmélet, magad is megnézheted az EP honlapján". Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: megnézted?
Ha a dokufilmre gondolsz, utána lehet nézni mindennek, ami elhangzik még forrást is tesz oda a csávó, hogy hol találod meg az adott információkat, Marc Van Ranst előadását is meg lehet találni stb. Ezeket a dolgokat nem lehet cáfolni, én is utána néztem, más is meg tudja tenni. Sosem jöttem még olyan forrással, aminek a hitelességét nem ellenőriztem le saját magam.
Megerősítésként, hogy a dokufilmben elhangzó terv tényleg igaz, ott a többi videó. Plusz én nem ma jöttem le a falvédőről, háttérkutatásokat is csináltam, tudok még mit linkelni, rengeteg időm és energiám van a tudásom mögött, tehát nem engem kell kioktatni, hogy mindent rosszul hallok, hanem értelmezni kell a videókat. Ha nem megy, az annyit tesz, hogy oltott vagy. Ezért írtam, ha nem tudod értelmezni a videókat, mutasd meg pár oltatlan ismerősödnek, ne velem vitázz, mert baromira felesleges, inkább teszteld le a saját ismeretségi körödben.
"Ha nem megy, az annyit tesz, hogy oltott vagy."
Bocs, de aki ekkora f.szságot leír... :D Ez a legtipikusabb szektás duma: ha nem értesz egyet, az azért van, mert már a másik olalon vagy.
Igazából érdekes módon én egy csomót olvastam oltás témában, és valamiért más eredményre jutottam. Biztosan az oltás kimosta az agyamat :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!