Akik eddig konteónak tartották, hogy az USA tönkreteszi Európát a szankciózással, most már belátja, hogy megint a konteósoknak volt igaza?
Korreláció =/= kauzáció.
Ha én nyerészkedek egy kialakult helyzeten, az nem bizonyítja hogy én idéztem volna elő a helyzetet.
"Nyilván te is azok közé a liberális emberek közé tartozol, akik ha füstszagot éreznek otthon, nem foglalkoznak vele, csak amikor már látják a lángokat, mert lehet, hogy nincs is tűz."
Ha már itt tartunk, akkor te meg kimész az utcára üvelteni, hogy tűz van, és ha a szomszéd eláztatja a házadat, akkor ő lesz a hibás, mert csak azt érezted, hogy befűtött.
"az USA tönkreteszi Európát a szankciózással"
Az EU hozott szankciókat, nem az USA. De amúgy az EU köszöni szépen, jól van. Nálunk - "fúj szankciók" - legalábbis sokkal jobban. Csak az általad kedvelt média erről nem ír cikket. Nem olyan fontos, mint a randomcelebek napi fingása.
A konteó az konteó is marad.
"Nyilván te is azok közé a liberális emberek közé tartozol, akik ha füstszagot éreznek otthon, nem foglalkoznak vele, csak amikor már látják a lángokat, mert lehet, hogy nincs is tűz."
Bazmeg inkább te vagy az a csávó, aki ha leég a háza, a szomszédé meg nem, akkor biztos abban, hogy a szomszéd gyújtotta fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!