Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha egy dolgot megváltoztathatn...

Ha egy dolgot megváltoztathatnál a történelemben, mi lenne az?

Figyelt kérdés

2022. szept. 23. 14:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
1945-ben az USA ne Hirosimát és Nagaszakit atomozza le, hanem Moszkvát és Leningrádot.
2022. szept. 23. 14:17
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem engedném a majmot lemászni a fáról, így nem lenne Homo Sapiens sem
2022. szept. 23. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:
68%

Megakadályoznám az I.vh-t.

Akkor második sem lett volna.

2022. szept. 23. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Megakadályoznám a Kennedy merényletet.
2022. szept. 23. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Orbán Viktor szülei, sosem találkoztak volna!
2022. szept. 23. 14:27
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Nehéz kérdés. Mivel a következményekkel nemigen lennénk tisztában, így elég veszélyes cskaúgy ilyen döntést hozni.

Pl ha az 1es által említett verzió lenne, akkor az USA tulajdonképpen a saját szövetségesét bombázta volna le, ami könnyen a teljes Szövetség szétforgácsolódását okozhatja, ezáltal akár azt is, hogy a nácik megmaradnak Európában.

Nekem először az jutott eszembe, hogy az Apollo programot nem lövik le idő előtt és akkor talán ma sokkal előrébb lennénk az űrprogrammal. De az is igaz, hogy az Apollo programra fordított összeget kém-műholdak létrehozására szánták, amiből aztán kifejlődött a műholdas adás, a GPS, és lényegében a mai telekommunikáció alapja, szóval ha úgy lenne, lehet nem írnám ezt a kommentet msot:D

Hitler meg se szülessen?

Akkor ELVILEG nincs második világháború sem. Bár ki tudja. De ha nincs háború, a tudomány nem tartana ott most, ahol tart, hisz óriási technológiai fejlődést történt a háború hatására.

56 legyen sikeres forradalom? Hát... ez még nem jelenti azt, hogy kikerültünk volna a Szovjetunió alól..S:

Trianon eltörlése? Aha.. és mit kezdenénk most 60%-nyi kisebséggel? Még azzal a 10%-al sem boldogulunk ami most van, pedig azoknak nincs is nemzetidentitásuk. Ha nincs Trianon, akkor lett volna egy polgárhború és a népek úgy ávltak volna ki, szóval nem vagyunk előrébb.

Ne a Fidesz nyerjen egy választást? Na és akkor ki állna a helyébe? Mert akik eddig felsorakoztak, azok sem jobbak..

Szóval... én mindezt számításba véve azt mondom:

Azt változtatnám meg, hogy tegnapelőtt időben mentem volna el aludni és akkor tegnap nem lettem volna rottyon.:D

7/16 anonim ***** válasza:
65%
1956-ot megnyerjük. Ezáltal soha nem lettünk "Kádár népe". És mivel vérrel fizettünk a szabadságunkért, nem csak ölübkbe hullott a rendzserváltás, meg is becsüljük azt.
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Rendszerváltáskor a falhoz állítani a pártelitet és mindenkit aki haszonélvezője volt.
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Tetszettem volna forradalmat csinálni 89-ben.
2022. szept. 23. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Telitalálatom lenne az ötöslottón, méghozzá 2020 13. hetében, amikor is 6 milliárd 431 millió forint volt a főnyeremény...
2022. szept. 23. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!