Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ukrán Darth Vader jelenleg...

Az ukrán Darth Vader jelenleg Ukrajnában harcol a hazájáért, vagy már külföldre menekült?

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Átállt az oroszokhoz.
2022. szept. 13. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Mer ez kicsoda most? Nem vagyok képbe az ilyen politikai becenevekkel.
2022. szept. 13. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy hallottam, hogy akkora a sötét nagyúr ereje, hogy azt is képes volt elhitetni a világgal, hogy Oroszország inditotta az inváziót februárban, amikor köztudott, hogy Putyin is csak egy amerikai báb, hiszen Amerika kényszeritette Putyint arra, hogy háborút inditson, vagyis, csak elkamuzza a háborút, hiszen nincs is háború, mivel Darth Vader is csak egy szinész és megjátszák, hogy meghallnak. A végén meg tiszta Amerika lesz ott úgy is minden.
2022. szept. 13. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Egyelőre nem mutatkozik gyakran de(ha Zelenski-re)gondolsz akkor ő bizony sosem harcolt csak szájkaratézott.
2022. szept. 13. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Megint sok volt a pia, jószág?
2022. szept. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!