Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindkét...

Miért van az, hogy mindkét politikai oldalt rühellem?

Figyelt kérdés

Amikor abortuszról van szó, a jobboldal szerint tiltani kéne, a balosok meg úgy beszélnek a magzatról, hogy "sejtcsomó".

Amikor a melegekről van szó, a jobboldal b*uzizik, a balosakat meg az se zavarja, hogy a mesehősökből meleget csinálnak, meg gyerekeknek drag queenek táncolnak.

Amikor kisebbségekről van szó, akkor a jobboldal utálja őket, a balosak meg azt mondják, nincs cigány- vagy négerbűnözés.

Egyszerűen egyik oldal se látja normálisan a helyzetet, mindegyik szélsőséges. Egyedül vagyok ezzel, hogy egyik oldallal se értek egyet igazán?

2022. szept. 13. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Akkor támogasd a centrista Fideszt, az pl nem tiltja az abortuszt stb.
2022. szept. 13. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem baj az, sőt jó. Egyébként a trolljaik is valószínűleg szándékosan terelik az embereket az egyik szélsőség irányába, mert ha mindenki ilyen hülyeségeken idegel, akkor nem kell foglalkozniuk valódi problémákkal, mint pl. a korrupció.
2022. szept. 13. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül, én is rühellem az összes pártot meg politikust is.

De amúgy az összes embert is úgy általában, kivéve azokat, akiket ismerek és szeretek.

2022. szept. 13. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Megy ez a szánalmas kultúrharc a két oldal között, ami nem magyar sajátosság, ide csak beszivárog nyugatról. Az a baj, a szemben álló felek egyre nagyobbat akarnak szólni, egyre jobban radikalozálódik és húzódnak egymástól szélsőségek felé, és az akinek van egy kis agya és nem hajlandó egyik oldalt sem birkaként követni, ott marad középen igazi képviselet nélkül. Ott csak csodálkozni lehet mekkora hülye mindenki eközben te vagy bélyegezve mert nem vagy hajlandó beállni egyik sorba sem.
2022. szept. 13. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert 33 éve folyamatos bizonytalanságban szopatják a magyar állampolgárokat a saját hazájukban.
2022. szept. 13. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Liberálisként nekem ez a véleményem a felvetéseidről:

"Amikor abortuszról van szó, a jobboldal szerint tiltani kéne, a balosok meg úgy beszélnek a magzatról, hogy "sejtcsomó"."

Nem tiltanám, viszont egy nagyon széleskörű felvilágosítást, tájékoztató kampányt tartanék ez ügyben. Azért szerintem a többség jelenleg sem veszi ezt félvállról ha ilyen helyzetbe kerül.

"Amikor a melegekről van szó, a jobboldal b*uzizik, a balosakat meg az se zavarja, hogy a mesehősökből meleget csinálnak, meg gyerekeknek drag queenek táncolnak."

Engem valóban nem zavar ha meleget csinálnak egy mesehősből, biztos vagyok benne, hogy gyerekként sem zavart volna és nem változtam volna meleggé akkor sem. Hogy a gyerekeknek drag queen-ek táncolnak, nem is tudom. Éltem külföldön is, de ilyet én még nem tapasztaltam. De nem is zavarna, gyerek fejjel valószínűleg mókásnak találnám. Ugyanakkor ha ez valakinek nem tetszik azt is elfogadom, de ami itt megy a debil népszavazással az óvodások nemváltó műtéteiről, az már számomra nevetséges.

"Amikor kisebbségekről van szó, akkor a jobboldal utálja őket, a balosak meg azt mondják, nincs cigány- vagy négerbűnözés."

Szerintem van cigány- vagy négerbűnözés, ezek ellen hatékonyan fel is kell lépni és nem szabad tabuként sem kezelni. Mindenkit egy kalap alá venni viszont ugyanolyan kártékony és nem is vezet sehova. A gyerekek nevelésére érdemes lenne maximális hangsúlyt fektetni, aki pedig nem tud és nem is akar beilleszkedni, azt meg kell büntetni, vagy külföldi bevándorló esetén ki kell utasítani az országból.

2022. szept. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!