Miért nem csapják meg az oroszokat nullára?
Nagyon megy most, hogy az ukránok mennyire ütik az oroszokat.
Miért nem áll bele az USA/EU banda ebbe az egészbe, aztán dózerolják le őket?
#9 "70 éve hallgatjuk a hanyatló nyugat mantrát. Jó lenne mostmár alátámasztani valamivel."
70 év alatt még nem volt olyan, hogy a németek nagy cégei jelentik ki hogy alapanyag, gáz hiányában kénytelenek lesznek leállni a termeléssel. Ahogy a 70 év alatt még nem volt olyan, hogy rekord infláció legyen egyszerre a csökkenő gázmennyiséggel és az atomerőművek leállításával. A 70 év alatt még nem volt olyan, hogy reklámfilmben kell "nevelni" az osztrákokat meg németeket arra, hogyan kell a hideg, fűtetlen lakásban egy virágcseréppel meg mécsessel fűteni.
Most viszont ez történik.
#12 Megint kezded a baromságot?
Mégis mi az amit nem értesz azon amit leírtam? Ki mondta, hogy nem tavaly kezdték ezeket a reklámokat?
Pont ez a lényeg, hogy ez egy mesterségesen gerjesztett válság, mesterségesen előállított hiánnyal, tudatosan okozva vele kárt az embereknek.
Minden igaz abból amit leírtam, de nyugodtan próbálhatod cáfolni!
#13 "de nyugodtan próbálhatod cáfolni!"
Nekimehetünk így is. Igazold az állításodat, miszerint a nyugat hanyatlik. Néhány féligazság és propaganda nem bizonyíték. Olyant írj, ami jelen vagy múlt idő és a jelenre vagy a múltra vonatkozik. Mert a virágcserepes hűtés-fűtés évek óta kering a neten de eddig senkinek nem kellett nyugateurópában erre fanyalodni.
#14 Nem igazolom, mert nem az én állításom!
Cáfold meg azt amit én írtam le!
#15 amíg csak propagandával dobálózol, nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!