Lyukóvölgy tényleg olyan borzalmas hely mint amilyen a híre?
A legtöbb embernek van lakcímkártyája, de többségüknek nem oda szól (Miskolc település szintű lakosok, ergo hajléktalanok, vagy pedig az ország bármely másik pontjára szól a lakcímük, mivel sokan úgy költöznek ide, hogy nincs más megoldás). Vannak, akik be tudnak jelentkezni. Lyukó legnagyobb része helyrajzi számos, földutakkal, amiket dűlőnek hívnak. Így a lakcím pl. Danlos dűlő 12345. hrsz. (a helyrajzi számok 5 számjegyűek, ez egy nem létező cím, csak példának írtam).
Ha tűz üt ki, az bizony nagyon nagy szívás. Egy egész dűlő leégett így pár évvel ezelőtt. Messze van a város, idő, még kiér a tűzoltó es megbirkózik a tereppel. Nem is ritka a tűz arrafelé, mivel sokan a szomszédtól kapják az áramot, ilyen-olyan tákolt vezetékekkel. Mentőnek szint úgy kihívás oda kijutni. Kimennek, csak sok idő.
Gyermekvédelem persze működik. Én is a szociális szférában dolgozom, évekig jártam oda, azért tudok sokat az ottani állapotokról. Nagyon magas a vérszerinti családból történő kiemelések és a csecsemők haza nem adhatóságának száma, pontosan azért, mert ilyen állapotok vannak ott. A közbiztonsággal nekem sosem akadt gondom, akár egyedül is kimentem. Látják, hogy hivatalos személy vagy, nem fognak beléd kötni. Persze arról nem tudok nyilatkozni, mi történik, amikor leszáll az este, beindul a buli és elszabadul a pokol.
"Ilyen anarchikus körülményeket egy állam hogy engedhet meg magának?"
Erre én sem tudom a választ, ezt az állam bácsitól kell megkérdezni. Lehet, úgy vannak vele, jó helyen vannak ott, legalább nincsenek szem előtt. Kb. tipikus szőnyeg alá söprés.
Hidegsoron jártam már.
Avasról menten diósgyőrbe gyalog, arra vitt a gps, nem ismertem ezt a részét a városnak, még csak hírből sem.
Pár ház után odajött hozzám egy 6 éves gyerek, hogy kit keresek, mondtam hogy csak sétálgatok, ledöbbent.
Nemsokkal később találkoztam egy postással, ő is ledöbbent hogy fotózgatom a várost a putri közepén.
Elkezdtem sietősen elhagyni a területet, később tudtam meg, hogy micsoda is a hidegsor.
Szerencsére nem lett bajom
Mi a hidegsor, reszleteznéd kérlek?
Más: kóbor kutyák vagy elszabadult hamis kutyák is vannak a környéken?
Hidegsor ugyanolyan cigány getto mint a lyuko.
Az avas és győrikapu között van, egy pincesor volt szépkorában, de beköltöztek a romák oda.
Az a baj a cigókkal, hogy nem lehet felzárkóztatni őket.
Egy férfinak hiába vágod le a lábaközét, borotválod meg, adsz neki hormonokat, parókát és műmellet, attól még férfi marad.
Egy cigány sem lesz más.
Egy ideig óráig tart a kondicionálás, majd előjön a zsiger.
Ezekre a helyes válasz az, hogy be kell oltani őket, és többet nem lesz gyerekük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!