Mikor lesz hivatalos amit az incelek állítanak, hogy a külső az elsődleges ami meghatározza ellenkező nemnél való sikerességed, de úgy általában a presztízsedet, szociális sikereid is?
És emellett fontos tényező a karrier ranglétráin való haladás szempontjából is.
Statisztikák bizonyítják már, hogy a szebb emberek nemcsak az ellenkező nemnél sikeresebbek, hanem többet is keresnek, boldogabbak, magabiztosabbak, ritkábban járnak pszichológushoz, ritkábban lesznek öngyilkosok.
Mikor lesz ez már végre beismerve, hogy politikailag fel lehessen lépni a helyzet kiegyenlítése érdekében?
9
“ Sikeres a magas karizmától leszel. A karizma viszont nem egyenlő a külső megjelenéssel.”
De legtöbbször igen. Nem működik mindnekinek a magabiztosság, lazaság mert nem mindenkire reagálnak ugyanúgy ha ugyanazt adja elő. Kell a megjelenés az embereknek. Az adja meg a szimpátiát, vonzalmat
11, tévedsz.
Szerepjátékot mondtam, a legegyszerűbb ezzel a példával folytatni egyszerűen mert számszerűsít tulajdonságokat.
Az egyik rendszer szerint a tulajdonságok 1-18 terjednek, amiben 10-12 az átlag érték.
Lehet úgy 8-9es karizmád, azaz átlag alatti, hogy a fizikai külsőddel különösebb gond nincs. Ilyen lehet pl mosdatlanság, igénytelen ruhák hordása. De egy ilyen átlag alatti karizmájú ember nem lehet kedves vagy bármi, ami miatt az emberek alapvetően azt gondolnák, hogy "ő tök okés" mert akkor már az átlagos értékbe tartozna. Egy ilyen ember bunkó, kiállhatatlan, mindenkit kritizál, utálkozik, stb...
Nyilván, ha tele van hegekkel a teste és nincs egy foga sem, az a szépség hiánya, de pl a fogak nem is feltétlen jó példák, mert az ellen tehet az ember azzal, hogy fogat mos és eljár fogorvoshoz. Szóval az megint inkább igénytelenség kategória, mint alapvető szépség.
De ugyanígy a kiemelkedő karizma is megáll eg yponton a puszta szép arc, szép idomoknál. Főleg ha férfi karaktert hozunk. Mert egy szép nőt elég könnyű definiálni.. de egy szép férfit? Oké, jóképű, arányos testalkatú. Ez egy megnyerő stílussal a 13-as karizmára elég. De mitől lesz több? Hát attól, hogy segítőkész, megnyerő, kedves, megértő, jó vezető, de legalábbis határozott, céltudatos. A legszebb férfi is, ha nyámnyila, 12esnél többet nem tud kapni.
Önmagában az incellekkel az a gond, hogy elég jelentős részük gyűlölködik. És ez már önmagában elég ahhoz, hogy ellenszenvet keltsenek.
Én vak vagyok, kissé duci, hamar Mickey egeresre kopaszodtam a hosszú hajam mellett... de kedvelnek a lányok, mert kedvelik a humoromat, az őszinteségemet, az empátiámat, a hűségemet. Nem mondom, hogy egyik ágyából keltem ki, hogy átfeküdjek a másikba, de volt 4-5 barátnőm, mielőtt megházasodtam, szóval összességében nincs panaszra okom.
De szép az nem vagyok, az biztos:D
12
Tehát vak vagy és tudod biztosra, hogy nem vagy szép
13, nem mindig voltam az. Nomeg.. ha láttál már vakot, általában nem épp szépségideálok. Előrehajló fej, emiatt enyhén görbe vagy púpos hát. Mély, sötét szemgödrök, arcmimika néha indokolatlan használata. És mint említettem, enyhén elhízott is vagyok, hisz nemigazán fogok elmenni futni ilyen képességekkel:D
Persze elhiszem, hogy nem fogod elhinni amit írok. Nem fér bele a világképedbe, hogy valaki nem szép, mégis lehet sikeres. A helyedben talán én sem hinném el. Ezt a pszichológia énvédő mechanizmusnak hívja.
De ettől még ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!