Hallottam egy nyilatkozatot a rezsicsökkentés kapcsán?
Figyelt kérdés
Német Szilárd azt mondta hogy most jobban odafigyelnek azokra akiknek korszerűtlen, nem szigetelt a házuk. Nekem nincs szigetelve, hol lenne érdemes, melyik hivatalnál beváltani ezt az ígéretet? Bár gondolom hogy ez is csak mézesmadzag.2022. szept. 7. 09:05
1/9 anonim válasza:
Sziszi jobban odafigyel rád. Ennyi elég, hogy az emberek jobban érezzék magukat.
2/9 anonim válasza:
Jaja figyelnek rád. Majd felhívják rá a figyelmedet a télen háromszor is, hogy milliókért korszerűsítsd a házadat.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak tudnám hogy mer ilyet nyilatkozni?
2022. szept. 7. 09:12
4/9 anonim válasza:
Te, most azt kérded tőlünk, hogy hallottál-e egy nyilatkozatot, vagy sem?
5/9 anonim válasza:
#3 Ezt a kérdést az elmúlt 12 évben jó párszor fel lehetett volna tenni nekik. Figyelnek rád, hogy ha nyakig ülsz a kakiban ők rendesek lesznek, szólnak mielőtt elmerülsz.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a sóhivatalba menj panaszkodni, már a régi ispános-vármegyés időkben is ők intézték a jobbágyok ügyeit.
7/9 anonim válasza:
Nem egy hivatalnak kell szigetelni a házadat, hanem neked. Véget ért a kommunizmus, ne az adófizetők adójától várj mindent.
8/9 A kérdező kommentje:
Azért tart itt az ország, mert ugyanolyanok vezetik mint az itteni néhány hozzászóló. Még véletlenül se értik a kérdést.
2022. szept. 7. 09:46
9/9 anonim válasza:
#7 "ne az adófizetők adójától várj mindent"
Mondjuk ez erős kijelentés egy olyan országban, ahol tálalnak valami kedvezményt a prolinak (benzinárstop, rezsicsökkentés) és azt az adókból finanszírozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!