A jobboldaliak miért tartják a munkásosztályt fehérellenesnek?
#9 Te nagyon kevered a fogalmakat.
A jobboldaliak nem az ellenzéki összefogás tagjai között vannak és ők azok akik lenézik az egyszerű, dolgozó embereket - nem a magyar jobboldal tagjai, szavazói.
Szerintem egyebkent lehet azert mert azt gondolják hogy a munkásosztály zsidókból áll, és lezsidózzák a munkásosztályt és ebből gondolják azt hogy fehérrelenesek vagy nemzetellenesek lennének azok akik fizikai munkát végeznek.
Meg a jobboldaliak a fizikai munkát nem tartják nemes munkának hanem alávalónak és mivel a fizikai munkát a társadalmi hierarchia aljára teszik ahogy a zsidókat is, jött a következtetés hogy valószínűleg a munkásosztály zsidókból áll mert alsóbbrendűek. Tudom hogy ma már nem teljesen gondolkodik így a jobboldal de a kuruczinfon ilyen az emberek világlátása. Meg a nácik gondolták igy. Meg azt gondolták hogy a fehér embert lezülleszti a (fizikai, paraszti) munka és azt az "alsóbbrendű fajokkal" kell elvégeztetni.
Kérdező, te most melyik országról és milyen jobboldaliakról beszélsz?
Ez egy magyar portál. Itt ebben az országban a jobboldaliak pont az ellentétei annak amit leírtál és éppen a magukat baloldalinak nevezők azok akik a szegényebb és a dolgozó rétegeket lenézik.
Azt pedig értsd már meg, hogy ma már nem létezik munkásosztály. Nincs ilyen. Polgárosodáson vagyunk már túl és a legegyszerűbb gyári munkát végző melós sem "munkás" a munkásosztály hagyományos értelmében, hanem egy állampolgár aki éppen olyan iskolába járt, éppen olyan életlehetőségekkel indult és sok esetben sokkal többet is keres mint az értelmiség egy jelentős része akár diplomásként is.
Epp olyan lehetőségekkel indult XD
Jot nevettem köszi
"A jobboldal valamiért a munkásosztályt nem tekinti a nemzet részének."
A baloldali se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!