Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar miért nem érti meg,...

A magyar miért nem érti meg, hogy most takarékoskodni kéne és miért nem spórol a nyavalygás helyett?

Figyelt kérdés
Megint a kormánytól várják a megváltást de arra nem képes egyik se hogy pl egy háztartásban egy tv egy számítógép stb...
2022. szept. 5. 06:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
A kormány tette ezt velünk és miattunk nincs az embereknek spórolt pénze te agyhalott.
2022. szept. 5. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

#3 Akik hisztiznek, azoknak még mindig telik rá, hogy fenntartsák a megszokott életszínvonalukat és neki fog is telni rá, csak az zavarja őket, hogy ez többe kerül.Akinek nem futja rá, az csendben spórol, nem köti az orrodra.

Nekem is vannak milliomos ismerőseim, akik panaszkodnak, hogy de drága a cukor, ez de drága, az de drága.Közben meg megvehetik kg számra a legjobb minőségű ételeket, 3-4 autót fenntartanak, csutkán járatják a klímát a 160 m2-es házukban, nyaralgatnak, stb.

Mindig az visít a leghangosabban, hogy de drága minden, akinek van miből fizetni.Az igazi nélkülözők általában ezt szégyellik, ezért nem is teregetik ki az anyagi problémáikat.A nélkülözőknél amúgy sincs klíma, meg 3-4 laptop/tv egy háztartásban.

2022. szept. 5. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Meg persze playstation sincs a gyerekeknek.
2022. szept. 5. 08:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyet nem értek:

Itt mindenki hőbörög,és sekinek semmi nem jó.

Akkor miért van ismét a Fidesz hatalmon?

Karigerit is mindenki szidja,akkor miért lett főpolgi?

2022. szept. 5. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Még jó hogy megy a hiszti a spórolás miatt, ha megszoksz valamit, akkor azért abból szar lejjebb adni.

Én ettől a kormánytól soha nem vártam megvátást, főleg mint egyedülűlló gyermektelen nő... De jó nagy részt ők a felelősek ezért a helyzetért. Pl, hogy még mindig nincs eurónk, hogy olyan az árfolyam amilyen, hogy nem kapjuk meg az EU-s pénzeket, hogy nem foglalkoztak a fenntartható energiával, hogy elloptak mindent amit csak tudtak... Viktor kinyitja a száját, a forint már esik is, amit meg mi fizetünk meg... És még lehetne sorolni. Úgyhogy igen, tatoznak nekünk, hiszen miattuk kerültünk ilyen méltatlan helyzetbe. Annyi pénzel amit az elmúlt években az EU-tól kaptunk, bármelyik ország felzárkózott volna a Nyugathoz. Szóval a hiszti teljes mértékben jogos! Ennek ellenére én nem várok tőlük semmit, mert értelmetlen bármit is várnom tőlük.

2022. szept. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!