Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az orosz turista biztonsági...

Az orosz turista biztonsági kockázat, de az integrálódni képtelen migráns nem?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 14:41
1 2 3
 21/26 Sindelar ***** válasza:
80%

Ezt nagyon sok ott élő kelet-európai nem így tapasztalja a saját bőrén.

[link]

El tudom képzelni, hogy egy ideológiailag roppant lehatárolt angol fórumokat követsz, egyébként a kelet-európaiak panaszaihoz még annyit, hogy el tudom képzelni, hogy egy britnek mindene kivan sok viselkedni nem tudó kelet-európaival, tisztelet a kivételnek persze.

Az illegális migránsokat meg toloncolják csak vissza, jól teszik.

2022. szept. 4. 18:30
 22/26 Drakula ***** válasza:
77%

" A szankciókat már a háború kirobbantása után vezették be. Vagy szerinted nem? :D Magyarán az oroszok indították el a feszkót."

Az EU döntése volt hogy meg probálja szankcionálni az oroszokat. Az oroszok nem csináltak semmit az EU-val. Nem ők nem adják el a gázt, hanem az EU- nem vesszi meg.

2022. szept. 4. 18:47
 23/26 A kérdező kommentje:
#21: A múltkor is négerek randalíroztak, nem kelet-európaiak. Valahogy rájuk jobban jellemző.
2022. szept. 4. 18:47
 24/26 anonim ***** válasza:
90%

Látok én Budapest bulinegyedében elég nyugat-európait is randalírozni. Amiért otthon kinézik őket, itt még fel is vághatnak vele. Nyilván van egy politikai kör, ami csak a négerek randalírozásairól néz videót, kár, hogy tegnap a saját hangomat alig hallottam, úgy ordított mellettünk egy holland (?) társaság. A helyi lakosság meg persze menekül a belvárosból.

[link]

2022. szept. 4. 18:54
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

1. Még mindig nem sikerült semmivel sem alátámasztani, hogy a nyugati viselkedéskultúra magasabb színvonalú lenne, mint pl. a magyar.

2. Minden statisztika szerint jóval kevesebb probléma van a kelet-európai bevándorlókkal, mint pl. a pakisztániakkal, afrikaiakkal, az illegálisékkal.

3. A kelet-európaiakat két ok miatt utálják. Az egyik, hogy versenyképesek a munkaerőpiacon a helyiekkel, a másik, hogy a feketéket, a muszlimokat, az arabokat, az egyéb Európán kívülieket tilos utálni, míg a kelet-európaiakat szabad.

4. Ukrajna nem NATO vagy EU tag. Nem EU-s tagállamot támadott meg Oroszország, tehát az orosz-ukrán konfliktusban az EU nem lenne érintett, ha nem kezdett volna el szankciózni. De most komolyan, mi olyan nehezen felfogható ebben?

2022. szept. 4. 19:42
 26/26 Sindelar ***** válasza:
22%
Az 1-es pontig olvastam a töketlenkedésedet. :D Menj ki Bécsbe vagy Linz-be, és hasonlítsd össze az ottani viselkedéskultúrát az otthonival. Bár lehet, hogy neked az utóbbi tetszene.
2022. szept. 4. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!