Az orosz turista biztonsági kockázat, de az integrálódni képtelen migráns nem?
Ezt nagyon sok ott élő kelet-európai nem így tapasztalja a saját bőrén.
El tudom képzelni, hogy egy ideológiailag roppant lehatárolt angol fórumokat követsz, egyébként a kelet-európaiak panaszaihoz még annyit, hogy el tudom képzelni, hogy egy britnek mindene kivan sok viselkedni nem tudó kelet-európaival, tisztelet a kivételnek persze.
Az illegális migránsokat meg toloncolják csak vissza, jól teszik.
" A szankciókat már a háború kirobbantása után vezették be. Vagy szerinted nem? :D Magyarán az oroszok indították el a feszkót."
Az EU döntése volt hogy meg probálja szankcionálni az oroszokat. Az oroszok nem csináltak semmit az EU-val. Nem ők nem adják el a gázt, hanem az EU- nem vesszi meg.
Látok én Budapest bulinegyedében elég nyugat-európait is randalírozni. Amiért otthon kinézik őket, itt még fel is vághatnak vele. Nyilván van egy politikai kör, ami csak a négerek randalírozásairól néz videót, kár, hogy tegnap a saját hangomat alig hallottam, úgy ordított mellettünk egy holland (?) társaság. A helyi lakosság meg persze menekül a belvárosból.
1. Még mindig nem sikerült semmivel sem alátámasztani, hogy a nyugati viselkedéskultúra magasabb színvonalú lenne, mint pl. a magyar.
2. Minden statisztika szerint jóval kevesebb probléma van a kelet-európai bevándorlókkal, mint pl. a pakisztániakkal, afrikaiakkal, az illegálisékkal.
3. A kelet-európaiakat két ok miatt utálják. Az egyik, hogy versenyképesek a munkaerőpiacon a helyiekkel, a másik, hogy a feketéket, a muszlimokat, az arabokat, az egyéb Európán kívülieket tilos utálni, míg a kelet-európaiakat szabad.
4. Ukrajna nem NATO vagy EU tag. Nem EU-s tagállamot támadott meg Oroszország, tehát az orosz-ukrán konfliktusban az EU nem lenne érintett, ha nem kezdett volna el szankciózni. De most komolyan, mi olyan nehezen felfogható ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!