Az orosz turista biztonsági kockázat, de az integrálódni képtelen migráns nem?
Én Nyugat-Európában járva azt látom, hogy sajnos itthon nem tudnak nagyon sokan viselkedni. Sorban állnak nem nagyon tudnak, vicces, amikor a BKV a jegypénztárak elé szalagokat kell hogy kitegyen, különben az emberek nem tudnának kulturáltan, libasorban állni. A sorban állás Magyarországon olyan, mint amikor kiöntesz egy pohár vizet. A szélrózsa minden irányában terjed, és tolakszik a hülyéje, furakodik, mert nem mindegy neki, hogy hatodikként, kilencedikként vagy tizenegyedikként lép fel a buszra. Hanem presztizskérdést csinál belőle az idiótája, és az ilyen alantas csörtékből akarja felépíteni a nem létező önbecsülését.
A brexittel kapcsolatban volt ez érdekes, hogy alapvetően nem a brit "nemzetközösségből" érkezőket nem szerették, hanem inkább a kelet-európaiakat. Bár Kelet-Európa szereti magát kulturáltnak és az európai kultúra részesének tekinteni önmagát, erről azért máshol nagyon mást gondolnak.
Én azt szeretném, ha Magyarországon viselkednének egy kicsit kulturáltabban az emberek, ahelyett, hogy a mozgáskorlátozottak parkolójába állna be a kreténje, miközben kultúrbajnoknak képzelni magát.
4-es.
Azért ez nem olyan mint a tömeges nemi erőszak vagy a bünőzés emelkedése.
Kamukérdés.
Ki mondta, hogy a migráció nem jelent biztonsági kockázatot? Idézd légy szíves :)
#8 Mivel a mai napig nem tesznek semmit azért, hogy NE léphessenek be az EU területére azonosítás nélkül a migránsok, nyilvánvalóan azt nem tekintik biztonsági kockázatnak - szemben az orosz turistákat,akik ellenében meg azonnal képesek tiltó határozatot hozni.
Már majdnem 3 millió illegális migráns lépett be az EU területére mindenféle engedély nélkül 2015 óta és még most is azokat büntetik akik védik a schengeni határt tőlük és gátolják a belépésüket, így nem tudom mi az ami még neked kell azt bizonyítani, hogy az eu-s döntéshozók ezt nem tekintik biztonsági kockázatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!