Hogyan lehetnék politikus ?
Figyelt kérdés
Milyen/melyik egyetem kell tanulnom ?
Hány diploma kell minimum ?
Milyen diplomák kellenek ?
Részletesen mi annak a menete hogy pl egy pártot tudjak alapítani ?
…stb
2022. szept. 3. 09:38
1/12 anonim válasza:
Tanulj gázszerelőnek, jobban jársz.
3/12 anonim válasza:
Ehhez nem kell tanulni. Vagyis mindegy, milyen diplomád van. Be kell lépni egy pártba, aktívnak lenni, lehetőleg benyomatni magad ismerőssel, kommunikatívnak lenni. Szerintem.
4/12 DK-s válasza:
8 osztály is elég. XD
Nem vicc volt!
5/12 anonim válasza:
Ez a recept sok ismert politikusunknak bevált:
1. Lépj be a legszimpatikusabb párt ifjusági tagozatába még egyetem előtt.
2. Vívd ki az idősebbek tiszteletét az aktivitásoddal és a lelkesedéseddel.
3. Menj egyetemre, ha gondolod, végezd is el. Hogy milyen szak, az igazából mindegy, csak valami legyen.
4. Kezdj el tisztségekért lobbizni.
5. B*szd át a párton belüli barátaidat és kerekedj föléjük.
6. Készen vagy, röhögj a többi hülye pofájába.
6/12 after stroke válasza:
Először növessz jó vastag bőrt a képedre. Aztán szerezz anyukádnak jó sok csuklás elleni szert. Harmadszor tanuld meg, kinek kell benyalni.
7/12 anonim válasza:
Egy nálad nagyobb kutyának tegyek egy olyan szívességet amivel megfoghat. A jutalom nem fog elmaradnak (pozitív értelemben) de mivel megfoghat egyre nagyobb szívességeket kell majd tenned amikkel egyre jobban megfoghat majd de a jutalmak is egyre nagyobbak lehetnek.
8/12 DK-s válasza:
#7-nek:
Kapcsold ki a korrektort. XD
9/12 anonim válasza:
Jobb ha egy politikus ilyen beszédet is megért.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a semmit mindenkinek
2022. szept. 24. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!