Kommunisták, jól gondolom az alábbi teóriát?
Nem vagyok kommunista ugyan, de ez mitől rosszabb annál, mint ami most van, amikor 1-2 tucat rohadéknak van dollármilliárdos - örökíthető - vagyona, míg a többségnek sosem lesz még a tizede sem?
A kommunizmus nem csak úgy random "jött létre" anno, hanem ennek hatására. Nem véletlen követte egy elcseszett Kunbéla-brancs a Monarchia utáni időket, sem pedig egy Rákosi-terror a Horthy-időket, ahol a csóróknak sokszor cipőre sem futotta, míg pár arisztokrata "örökös" munka nélkül is végtelen pénzt örökölt, csak úgy.
Azért az nem olyan nagy baj, hogy ezt a réteget nagyjából eltávolították, pár csökevénye maradt meg mára, "bezzeg a dédapám őrgróf volt" szájaskodások szintjén.
Ugy elszégyeltem most magam ettől a kérédstől
Mostantól,a fizetésem egyből átutalom a Mészáros Lölőnek, hátha elkoboztaka komcsik tőle a verejtékes munkájával megkeresett milliárdjaiból.
Szemetek vagyunk mi többségi átlag emberek, me hogy írigyeljük a NER es közpénz tolvajokat.
Nem utálkoznunk kéne, nekünk is lopni kellene?!
3-asnak ment volna sry :D a 4-es én vagyok.
2-esnek meg ugyanez szól. Szerencsére a komcsi kiskirályok sokkal különbek voltak :)
5.
De ők osztottak is - azon felül pedig már lehet lopni. Az meg, hogy csak fos panelt meg Kádár-kockát... még mindig jobb, mint mikor az arisztokratának 10-20 szobás palotája volt, és jutott rá vagy 20-30 éhező akik a pincében rohadtak.
Ez utóbbi se baj, ha elég kicsi a népsűrűség és csak arisztokraták élnének a Földön. Vonzó jövőkép, de sok embert kellene "eltávolítani" hozzá, ami nem demokratikus.
Amugy az megvan hogy a ma komcsijai a fideszesek?
Nem esik le neked mi?:D
Milyen komcsikról dumálsz?
Mondj már néhány kommunistát akik ma is élnek...:)
Én mondok neked jó?
Kövér László, Orbán Viktor, Kósa Lajos, Áder János,Pintér Sándor stb...
Ezek között voltak akik MSZMP párttagok voltak, vannak akik pártfunkcionáriusok voltak, vannak akik besúgók voltak.A Semjén Zsóti a nagy mélymagyar keresztény a saját hittársairól írt heti jelentéseket.
Ezek mik ha nem komcsik? Ha nem omlik össze a Szovjetunió akkor a mai MSZMP vezetésében ott űlne közülük több is
Ők ugyanis komcsinak készültek, csak mivel jött a Rendszerváltás igy mást kelett kitalálniuk.
Orbám Viktor fővezír ezt amugy sose tagadta...
7.
Na igen, ha lenne Szovjetunió, akkor a Momentum bohócai is KISZ vezérek lennének jelenleg, útban a Pártba. Mert nem is volna más. Most sincs, csak jól hangzanak ezek a nevek, hogy Fidesz, DK, Momentum, Jobbik stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!