Minek köszönhető, hogy Svédországban botrányos a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Elvileg tele vannak pénzzel, mindenki baromi nagy értelmiségi.2022. aug. 26. 18:05
11/18 anonim válasza:
Gondoltam hátha meg akarjátok tudni mi a véleménye annak aki ott él :D de persze a mucsajpusztai Kisoportó kocsma törzsközönsége jobban tudja :D
13/18 anonim válasza:
Hát megjelentek ott is a dolgozni nem akaró, beilleszkedni képtelen, törvényeket és normákat követni képtelen emberek. Mint itt az etnikum.
14/18 A kérdező kommentje:
12.
A statisztika releváns, a te véleményed semmit nem ér.
2022. aug. 26. 19:54
15/18 anonim válasza:
Én Stockholmban tanulok de ilyenről, hogy botrányos lenne a közbiztonság, még nem hallottam. Vannak rosszabb hírű környékek a külvárosban, de könyörgöm, melyik nagyvárosban nincsenek? Teljesen biztonságos Svédország, nem nagyobb az esélye, hogy kiraboljanak, mint otthon. Ha nem hiszed el, gyere ki és nézd meg.
16/18 anonim válasza:
Vigyázz #15, mindjárt jön a mucsajpusztai szakértőbrigád :D
17/18 anonim válasza:
#16 Tudom, tudom, mindig okosabbak otthonról :D
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jól elbeszélgetsz magaddal, jó látni, hogy most már Stockholmban élsz.
2022. aug. 27. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!