A keresztény alapokon nyugvó Magyarország és Európa semmit sem tudna kezdeni hosszútávon az Afrikából és Ázsiából megindult migránsokkal?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 10:15
1/10 anonim válasza:
De tudna, csak a liberálisok análisan megerőszakolták az egész kontinenst.
2/10 anonim válasza:
Nem mindenkit érdekel a vallás. Én például leszarom.
Ami pedig Magyarországon van, az legfeljebb álkereszténység.
Jó lenne tovább lépni a középkorból végre
3/10 Drakula válasza:
"A keresztény alapokon nyugvó Magyarország és Európa" humanista és szekuralista alapon nyukszik már egy ideje.
4/10 anonim válasza:
Tudna, ha mondjuk befogadnánk 5000-et és szétszórnánk őket az országban. Akkor nem tudnának tömörülni és az ő gyerekeik már itt nőnek fel, ebbe a rendszerbe tanulnak bele.
Nem atomfizika, kínaiból meg a többiből már úgy is százezer fölött járunk.
5/10 anonim válasza:
Vicces, amikor pont egy ilyen nép hisztizik a migráció ellen, mint mi. Mongol, török, szláv, germán, cigány és még ki tudja milyen keverék.
6/10 anonim válasza:
Miért Afrikában nincsenek keresztények? 🤔
7/10 anonim válasza:
De, elég sok van, a szubszaharai országok szinte tiszta keresztények.
8/10 anonim válasza:
Afrika fele keresztény.
9/10 anonim válasza:
2/8-nak teljesen igaza van,Magyarországon állkereszténység van, ami gusztustalanabb mint aki nem hisz.
10/10 anonim válasza:
Nekem volt iráni származású edzőtársam, aki Hamburgban élt, és nálunk tanult. Mikor mindenki letette az övvizsgát, elmentünk sörözni. Ő is ugyanúgy sörözött velünk, és mondta, hogy őt egyáltalán nem érdekli a vallás. Aztán jártam olyan képzésre, ahol a hallgatótársaim szinte kizárólag muszlimok voltak. Az anyag elég kemény volt, és végig angolul ment az oktatás. De nagyon jól éreztük magunkat, és, ahogy tudtunk, segítettünk egymásnak. Amúgy pedig templomjáró, rózsafüzér-morzsolgató katolikus vagyok, aki mellesleg utálja, ha a vallásba belekeverik a politikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!