Mit dolgoznak az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságon?
A "szakértő" ellenvéleményeket megelőzve: tűzoltó vagyok (remélhetőleg hamarosan tiszt)
Lényegi válasz a kérdésedre: irodai munkára számíts.
Előző voltam.
Szóval oda készülsz...
Mindenképpen belülről kell látni a dolgokat - szerintem.
Az biztos, hogy nem optimális a viszony az irányítók és irányítottak közt, de reménykedj - mi is reménykedünk, hogy ez javulni, optimalizálódni fog, mert elvileg ugyanazért dolgozik ott mindenki.
Kérdés: a gyomrod meddig fogja bírni, következő kérdés: tudsz-e tenni valamit azért, hogy ami rossz, jobb lehessen ?
2.-3. vagyok:
Szerintem az előző válaszoló leírta az erős gyomor magyarázatát. De kicsit kifejtve: "Egy OKF-es lopja a napot... keresi a nagy pénzeket(ami azért ebben a formában nem igaz), holott nem csinál semmit, így miatta keresnek rosszul a vonulósok... Nem tűzoltó, tüzet sem látott még és ő dönt..."
Találkozhatsz ilyen megítéléssel egy-egy új jogszabály után (amikhez talán semmi közöd, mert nem is azon a főosztályon dolgozol), esetleges elutasított pályázatot követően, vagy csak ráérő időben kitalált beszédtémában tűzoltók között.
És amint már írták: néha olyan döntést kell hoznod, ami után ehhez hasonló megjegyzésekre számíthatsz olyan emberektől, akik nem látnak bele a miért-be.
TISZTELET A KIVÉTELNEK a vonulós állományból, akik nem dobálóznak a szavakkal. És ne felejtsük el, hogy az "OKF-esek" száját ritkán hagyják el tűzoltókat becsmérlő mondatok. Közös a cél, bármennyire hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!