Szük családod fideszes vagy ellenzéki? Te milyen vagy?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 08:01
21/42 anonim válasza:
18-as naiv proli. összejátszik mind.
22/42 anonim válasza:
Szüleim fideszesek, egyik nagyapám ősfideszes, ezért otthon én is az vagyok :D. De szavazni egy ellenzéki pártra szavaztam. Apai nagyszülők szerintem az összefogásra
23/42 anonim válasza:
Az egész család Fideszes én és a férjem vagyunk egyedül ellenzékiek. Szerencsére nem szoktunk beszélni politikáról, csak a testvérem férje akivel nem szívesen beszélek, illetve apósom, aki egyébként mindent elhisz ami a tvben van..
24/42 anonim válasza:
20 persze, mindenki esélytelen, amíg a csőcselék a döbrögire szavaz. Ha Vona szélsőséges, Alibaba meg a 40 rabló micsoda? Fura értékrended van... (Hányásjel)
25/42 anonim válasza:
21 még jó, hogy a hozzád hasonló komcsik miatt 400 ft az euro. Értem én, hogy az életed az inkompetencia megideologizálásáról szól, de talán ganézd ki helyette az istállot, valami hasznod is legyen
26/42 anonim válasza:
Szerencsére a szūk család már évekkel ezelõtt elhagyta Ma gyarmatországot és teljes mértékben hidegen hagy minket az ottani politika.
27/42 anonim válasza:
21balfékkém , senior precruiter vagyok csak megsúgom. neked marad a ganézás
28/42 anonim válasza:
precruiter😂
Ezt guglizd ki újra😁
29/42 anonim válasza:
A 21es te vagy te szerencsétlen...senior léhütö
30/42 anonim válasza:
A fidesz szavazók mikor tervezik megfizetni a tartozásukat a társadalom többi, normális polgára felé? Bünrészes paraziták...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!