Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ hogy viszonyul a...

Az LMBTQ hogy viszonyul a hebefíliához?

Figyelt kérdés
A hebefília a serdülőkorúak (típusosan a 11-14 éves fiatalok) iránti szexuális vonzalom.

2022. aug. 14. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Az lmbtq-nak semmi köze nincs a pedofíliához,csakis az lmbtq-ban szereplő betűkhöz.És az lmbtq nem egy szervezet és csak annyi a közös bennük,hogy kiállnak az öt betűért,de így is vannak aki csak bizonyos betűket támogatnak.
2022. aug. 14. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
A keresztény-konzervatívok hogyan viszonyulnak a hetero, házasságban élő családapák által elkövetett gyerekmolesztálásokhoz ?
2022. aug. 14. 19:43
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Az LMBTQ a FELNŐTTEK közötti KÖLCSÖNÖS kapcsolatok különböző formáit támogatja.
2022. aug. 14. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Biztos vagyok benne, hogy sokan közülük szeretnének titkon kisfiúkat szodomizálni.
2022. aug. 14. 21:52
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
#4 Én inkább abban vagyok biztos, hogy a pedofil aktust részesítettek legnagyobb részben az apák, akik a kiskorú lányaikkal közösültek. Arról legalább látható statisztika is van. A tévképzetekről meg nincs, mert arról nem lehet statisztikát létesíteni, ami nem létezik, vagy nem úgy, ahogy beállítják.
2022. aug. 14. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

#4 Sajnos a magukat keresztény-konzervatívnak valló férfiak jelentős része kislányokkal meg nem csak szeretne közösülni, hanem meg is teszik erőszakkal

:(

2022. aug. 14. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Akik lepontozták a #1-met,betudnák linkelni az LMBTQ weboldalát?Vagy betudnák bizonyítani,hogy több köze van a hebefíliához(ami pedofília),mint a heteroszexualitásnak?Mármint csak leszbikért,melegekért,biszexekért,transzokért és queerekért áll ki az LMBTQ.
2022. aug. 14. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

#7 Annál azért sokkal többért áll ki. Például aszexuális, interszexuális, és pánazexuális embereket is képviselnek. Viszont abban igazad van, hogy a hebefíliát, pedofíliát, zoofíliát, nekrofíliát, stb nem támogatják.

Egyébként én nem pontoztalak le.

2022. aug. 14. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
#8Ezek beletartoznak a queerbe.
2022. aug. 14. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
#9 Nem, ha ők maguk nem tartják magukat queernek.
2022. aug. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!