Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják az LMBTQ-sok,...

Miért mondják az LMBTQ-sok, hogy a pubertásblokkolóknak semmiféle veszélye nincs?

Figyelt kérdés

"Ezeknek a gyerekeknek életre szóló, számos esetben pedig visszafordíthatatlan következményekkel kell szembenézniük a kapott kezelések miatt"

[link]

2022. aug. 12. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Erről Gyurcsány Ferencet kellene megkérdezni, vagy Soros Györgyöt.
2022. aug. 12. 13:00
 2/13 Drakula ***** válasza:
100%
Mindenki aki politikával foglalkozik legalább egyszer hazudik!
2022. aug. 12. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Mert nincs, szedi, abbahagyja és a folyamat elkezdődik megint. A cikkben is az szerepel, hogy semmilyen orvosi, pszichológiai felmérés nem volt, szakvélemény kellett volna, hogy a gyereknek tényleg olyan jellegű problémája van. A szülők se normálisak, hogy csak így bemondasra ezt engedték.
2022. aug. 12. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

Persze, biztos nincs semmi gond.

A szteroidoknak sincs semmi káros mellékhatása, ne viccelj!

2022. aug. 12. 13:52
 5/13 A kérdező kommentje:
#3: Te hülye vagy, vagy nem olvastad el? Ugyanazt hazudod, mint az LMBTQ-sok, miszerint ha abbahagyják a szedést, újrakezdődik a folyamat. Közben meg ott a cikkben, hogy "Ezeknek a gyerekeknek életre szóló, számos esetben pedig visszafordíthatatlan következményekkel kell szembenézniük a kapott kezelések miatt". Vagyis nem maradandó kárt okoznak.
2022. aug. 12. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A szteroidok tesztoszteronszint ingadozáshoz vezetnek. Se férfinak, de főleg nem egészséges. A pubertásblokkoló eltolja a pubertást, hormonháztartásbeli problémákat nem okoznak. De nyilván, mint minden gyógyszernek, ennek is lehetnek, és vannak mellékhatásai.
2022. aug. 12. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
6%
Ezt akarják elhitetni, hogy minél több gyereket deviánssá és nyomorékká tegyenek.
2022. aug. 12. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként a cikkben felszólaló Goodhead nem orvos, és nem rendelkezik orvosi és egészségügyi tapasztalattal. Szavai hiteltelenek ezzel kapcsolatban.
2022. aug. 12. 13:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos meg semmi ilyenek, de transzoktól hallottam pár dolgot. Hangulat ingadozásokat okoz, depressziós is lehet az illető, meg ugye a transzoknál alapból előfordul testképzavar és ez erősödhet, ha ugye nem elég gyorsan halad, vagy vannak visszaesések közben, mert ugye gyorsabbra vagy jobbra számít az illető. Ezért ajánlott pszichológushoz járni mikor ezeket szedik. De nem annyira durva mint amilyennek hangzik. Mindenkinek a szervezete máshogy reagál. A haveromnak, aki lányból lett fiú, ő azt mondta, hogy nála csak hangulat ingadozás volt. Semmilyen olyan dolog mint amit a többiek mondanak. De ez ugye alapból a tiniknél is gyakori. Azt mondta, hogy a transzfiúk sokat idegesek (lányból lett fiú), míg a transzlányok többet sírnak (fiúkból lányok).

Most így a végén kicsit elbizonytalanodtam, hogy én most a hormonszedésre írtam ezeket és te bokkolót írtál.

Nem vagyok ezekben biztos, ezért kérlek javítsatok ki, mert én is szeretnék tanulni.

2022. aug. 13. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

A 9-es által leírtak a hormonterápiára igazak, a pubertásblokkoló csak olyan esetben okozhat gondot, ha az adott gyógyszerre nem megfelelően reagál a páciens, ebben az esetben is csak a csont sűrűségét csökkenti, de természetesen ez ritka és az orvosi vizsgálatokkal kizárható.

A pubertásblokkolók arra jók, hogy kitolják a pubertás beálltát, semmilyen maradandót sem okoznak, csak a szervezetet gátolják a pubertás okozásában. Ez a szedés után abbamarad és rendesen beállhat a pubertás.

Arra használják, hogy mondjuk, ha egy fiú lány akar lenni, de nem szedhet hormonokat, mivel 18 éven aluli, akkor pubertásblokkolót kap, hogy ne legyen a pubertás során szőrös és mély hangú. Ha közben, még 18 éves kora előtt meggondolja magát, akkor abbahagyhatja a pubertásblokkolók szedését és teljesen normális szőrös, mély hangú férfi lesz belőle, pont, mintha nem szedett volna semmit.

2022. aug. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!