Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért sajátították ki maguknak...

Miért sajátították ki maguknak a ballibsik az "európaiság" fogalmat?

Figyelt kérdés
A nácizmus, kommunizmus is európai, mert Európában találták ki. Miért hiszik azt a balos libsik, hogy csak az ő eszméjük származik Európából?

2022. aug. 8. 10:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20: én libsi jogàsz vagyok, ùgyhogy tudom mit ìrok

A talkshowkba önkènt mennek az emberek, ergò beleeggyeznek eggyes személyiségi jogaik korlàtozàsàba, mint ahigy pl a kameràval megfigyelt területeknél is

Aki utàlja a melegeket, az rasszista, én is kirùgnàm

A demokràcia a hatalmi àgak elvàlasztàsàt és az emberi jogok tiszteletben tartàsàt jelenti

A feminizmus azt jelenti, hogy a nők ugyanùgy betölthetnek tisztségeket, lehetnek rendőrök meg katonàk

A kissebség a rasszistàkat öli önvédelemből

2022. aug. 9. 15:16
 22/30 anonim ***** válasza:

#21: A talkshowkba a lecsúszott, lumpen emberek tisztában vannak vele szerinted, hogy megalázzák őket?

Nem azt mondtam, hogy azért rúgnak ki, mert utálod a melegeket, hanem mert kritizálni mered őket. De te is elsiklottál efelett, és túlkapásra adtad a fejed. Pont így működik nyugaton is.

Valóban azt jelenti a demokrácia, amit mondtál. Csak érdekes módon a liberálisok szerint fasizmus volt Amerikában, amikor Trump volt hatalmon. Meg úgy általában mindenhol az van szerintük, ahol jobboldali kormány van.

A feminizmus a nők jogaiért küzd. Totális egyenlőséget akarnak a nemek között ugyanazok az emberek, akiket nem zavarnak olyan kisebbségek, akiknél a nő totálisan alárendelt szerepben van.

A kisebbség nem önvédelemből öl, mint ahogy az arab migrik se azért szoktak ölni, meg a cigányok se azért szoktak ölni. Hanem pénzért vagy vallási okokból.

2022. aug. 9. 15:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Nincs kisajátítva, te is európai vagy!
2022. aug. 9. 16:43
 24/30 anonim ***** válasza:
#20 na várj, most akkor nem érzed ezeket az értékeket fontosnak, vagy fontosnak érzed, de úgy gondolod, hogy az EU nem képviseli őket eléggé?
2022. aug. 9. 21:11
 25/30 anonim ***** válasza:
#24: Fontosnak tartom, és úgy érzem, a liberális demokrácia nem képviseli őket eléggé, vagy nem helyesen.
2022. aug. 9. 22:53
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 és szerinted melyik ország képviseli őket a leghelyesebben a világon?
2022. aug. 9. 23:37
 27/30 anonim ***** válasza:
#26: Mondjuk Nyugat-Európa a '60-as, '70-es években.
2022. aug. 9. 23:38
 28/30 anonim ***** válasza:
oké, és most?
2022. aug. 10. 12:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
#28: Most semmi. Az emberiség legjobb helye Nyugat-Európa volt a '60-as évek elejétől a '90-es évek végéig. Csak aztán jöttek a progresszívek, és elcseszték.
2022. aug. 10. 14:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Aki szerint a nyugat-európai népek más mentalitásúak, nem tűrik a diktatúrát, annak ajánlom figyelmébe az egykori NDK példáját. Nem voltak ők más mentalitásúak mint a nyugati rokonaik, csak egyszerűen a szovjet típusú szocializmus rájuk telepedett. Nem volt mit tenni ellene. A vasfüggönynek ki melyik oldalára került, az szerencse kérdése volt.
2022. aug. 11. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!