Miért sajátították ki maguknak a ballibsik az "európaiság" fogalmat?
20: én libsi jogàsz vagyok, ùgyhogy tudom mit ìrok
A talkshowkba önkènt mennek az emberek, ergò beleeggyeznek eggyes személyiségi jogaik korlàtozàsàba, mint ahigy pl a kameràval megfigyelt területeknél is
Aki utàlja a melegeket, az rasszista, én is kirùgnàm
A demokràcia a hatalmi àgak elvàlasztàsàt és az emberi jogok tiszteletben tartàsàt jelenti
A feminizmus azt jelenti, hogy a nők ugyanùgy betölthetnek tisztségeket, lehetnek rendőrök meg katonàk
A kissebség a rasszistàkat öli önvédelemből
#21: A talkshowkba a lecsúszott, lumpen emberek tisztában vannak vele szerinted, hogy megalázzák őket?
Nem azt mondtam, hogy azért rúgnak ki, mert utálod a melegeket, hanem mert kritizálni mered őket. De te is elsiklottál efelett, és túlkapásra adtad a fejed. Pont így működik nyugaton is.
Valóban azt jelenti a demokrácia, amit mondtál. Csak érdekes módon a liberálisok szerint fasizmus volt Amerikában, amikor Trump volt hatalmon. Meg úgy általában mindenhol az van szerintük, ahol jobboldali kormány van.
A feminizmus a nők jogaiért küzd. Totális egyenlőséget akarnak a nemek között ugyanazok az emberek, akiket nem zavarnak olyan kisebbségek, akiknél a nő totálisan alárendelt szerepben van.
A kisebbség nem önvédelemből öl, mint ahogy az arab migrik se azért szoktak ölni, meg a cigányok se azért szoktak ölni. Hanem pénzért vagy vallási okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!