Minek köszönhető, hogy ennyire ramaty a közbiztonság nyugaton?
Több száz tűszúrás a szórakozóhelyeken
Savas támadások
Mindennap 40 késelés.
Napi szinten robbantanak Svédországban
A nemi erőszakot meg már nem is említem.
Köln, egy este alatt 1000 feljelentés.
És akkor ezek az élhető, magas HDI-vel rendelkező országok 😂😂😂
"Idéztem"
Ez nem idézet, ez vergődés volt.
Látom frusztrált vagy😂😂😂😎
Na jó, én mentem inkább filmezek, durva látni, hogy a nagy felvilágosult libsi hadsereget ilyen szarságok nem érdeklik, hogy forrás vagy valami.
A lényeg, hogy ki vonyit jobban.
Jó, normálisan válaszolva, London az egy metropolisz, ahol sok ember gyűlik össze, és nagyvárosokra jellemző, hogy sokan egyedül érzik magukat, emiatt rossz útra térnek. Izlandon alacsony a bűnözés, mert kevesen élnek ott, és homogén a társadalom. A másik, ha egy társadalom sokat változik, akkor szintén felüti a fejét a bűnözés. Pl. Brexit. A segélyezési rendszer is kitermel bűnözőket, fehérbőrűek között is. A szerhasználat elterjedése is növeli a bűnözést, ezalól Magyarország se kivétel, meg kell csak nézni, hogy mennyi herbálos flangál szerteszét, és mennyien keverednek bajba.
Amúgy kérdező, ezzel a libsi hadsereg dumáddal kb. elárultad, hogy milyen körökben mozogsz.
"Ez nem idézet, ez vergődés volt."
Jó, a felesleges töltelékszavakat kihagytam, csak a lényeget írtam le :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!